taxi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
vem kaj je hotu povedat...
wink-1.gif

pa pri meni se lahko je v avtu, če se pazi...

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no ja... sej če se prov spomnem mi je malo steklo po tleh... na zicu ni bilo nič, ker sem jest vse to prestregel...
grin1.gif

so bili primeri, ko so ljudje bruhali v avtu, bili tiho, čez 10min je pa samo zasmrdelo... potnikov seveda ni bilo več not... uf. to bi pa znoru, če bi bil taxsist!

sam jest pravim, da je to pač del službe... nimaš kej...

Nazadnje urejeno:

debeli

Pripravnik
5. jan 2010
51
0
6
ZNORU bi šele če nebi hotu plačal 200 euriča ker bi moru za ta dan končati z delom in avto kemično očistit,

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Um, sorry, ampak, a ne spada to pod riziko dela?
frown-1.gif

Sicer pa - takega pač ne spustiš v avto...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Meni tudi ni jasna tale fora - kaj pricakujejo, biznismene v oblekah in kravatah, ki se bodo okoli z Modusi vozili? :D

debeli

Pripravnik
5. jan 2010
51
0
6
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Meni tudi ni jasna tale fora - kaj pricakujejo, biznismene v oblekah in kravatah, ki se bodo okoli z Modusi vozili? :D
pričakujam da se predn vstopi skozla .bizgc
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ne vem morda pričakujejo ljudi, ki se jim po par kozarčkih ne zdi pametno peljati domov, ali ljudi ki se jim v centru ne da zafrkavati s parkiranjem, ali morda celo kakega ljubljančana, dovolj pametnega, da bi zračunal da je taxi ceneje od nakupa avta in jebanja z gajbicami pred blokom.

Nameto tega pa dobijo folk, ki ne da samo spije nekaj več, spije toliko, da iz sebe naredi prašiča.

debeli

Pripravnik
5. jan 2010
51
0
6
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne vem morda pričakujejo ljudi, ki se jim po par kozarčkih ne zdi pametno peljati domov, ali ljudi ki se jim v centru ne da zafrkavati s parkiranjem, ali morda celo kakega ljubljančana, dovolj pametnega, da bi zračunal da je taxi ceneje od nakupa avta in jebanja z gajbicami pred blokom.

Nameto tega pa dobijo folk, ki ne da samo spije nekaj več, spije toliko, da iz sebe naredi prašiča.
nahrung002.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

ma dej... veš da je glavni prihodek taxsistov vikend in prevoz pijane mladine domov. to je dejstvo. če bi pa radi vozili rahlo opite gospode in gospe potem naj ne delajo čez vikend pa je. Ne vem zakaj je v soboto 1km dolga kolona taxijev na slovenski. Pač tak je posel. Seveda ni ql, če ti en kozla notr, sam jeba.t ga. se zgodi! Kot da bi policaj želel da v svoji službi piše samo kazni za nepravilno parkiranje. tko ne gre. Kdaj je treba it na kakšen množičen pretep, na kakšno hudo prometno nesrečo, na kakšno mesto umora... vsaka služba ima dobre in slabe lastnosti...
tongue-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zakaj?

sej na avtobusu tud ljudje bruhajo, pa se noben kej dost ne razburja zarad tega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej, zato jih pa skoz financiramo

pri meni ni nikol noben bruhal. vozil sem pijane, ne pa zadetke.
aja..izjema je en zadetek, k ni bruhal, ampak je po treh krogih med dolgim mostomin centrom dobil po pički.

ni ti treba pelat, če nočeš. zavedat se moraš kaj pomen vzetv avto zadetek. če si količkaj pameten ga ne vzameš. in ja, največ prometa da pijana mladina med vikendi, potem potrebnice in jebaci, potem poslovneži.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jebeš ti socialni mir, mora biti My way or highway ...

Ma daj ne seri.
Moje mnenje je, da naj predpišejo barvo in osnovne standarde, potem se pa konča. Selekcijo taksistov naj dela trg.
Ja seveda. Potem moraš pa okoli klicarit, ker bi te vsak napizdil, ko mu rečeš, da naj pridejo s spodobnim avtom.
Ne, te stvari morajo biti predpisane. Brava, razred avta, opremljenost (vkljuno z nalepkami s cenikom, kje se pritožit, kakšna oznaka mora biti na taksimetru ob določenih urah), katere taksimetre (javni razpis in potem se ga lahko samo najame pri občini), max. cene ipd ... Pa tudi plačilo s karticami, moneto ... Skratka, tu razen cene ne sme biti prostora za gibanje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Sej te stvari so predpisane, taksimetri so samo tisti ki jih odobri urad za meroslovje itd...

Tudi meni ni nihce bruhal v avtu. Bilo je 5 primerkov ki sem jih posumil da bodo in sem jim iz avta pomagal preden je bilo prepozno. So se spraznili in smo sli dalje.

je pa res da totalnih kom nisem jemal v avto sploh pa ne brez spremstva. Ker najhuje je, ko ti 17 letnica zakomira v avtu sredi trzina ti pa ne ves kater je njen naslov. Pri sebi nima nobenega dokumenta, vse kar pa je stalno ponavljala je trzin.

na koncu sem imel dve opciji - ali mi jo uspe zbudit ali pa jo peljem na urgenco, zunaj je bilo 20 cm snega. No mi jo je uspelo zbudit in sm skor odnesu v bajto ker me je blo strah da bo zmrznla zunaj ce jo sam ven vrzem.

debeli

Pripravnik
5. jan 2010
51
0
6
Podobna zadeva se je meni zgodila le da je moja stranka izkipala komplet vsebino v ladelc v zadnjih vratih in to tako da nisem opazil. Da pa to nebi bilo vse si predstavljite da je to bila moja zadnja stranka za ta večer in kakšno presenečenje me je čakalo naslednji večer fuuuuujjjj
.
cheer.gif

Nazadnje urejeno: