Jaz sem vzel brezčasni vdsl. Prej nismo imeli nobenega priključka od telekoma in se mi zdi, da so rekli, da pridejo po 12 dneh od priklopa! Vendar je bilo vse v 9 dneh. No, na tv vmesnik sem čakal še 4 ali pa 5 dni vendar sem ga včeraj dobil in moram reči, da sem zelo zelo pozitivno presenečen nad vsem (tv, vdsl - hitrejša povezava kot so mi rekli, da bo glede na druge priklopljene v naši stoplnici jaz še vedno dosegam skoraj 10 mbs prenosa, mobilna telefonija ni težav). Ampak, ker ni minilo še veliko časa ne bom pel hvalospevov. Lahko pa pohvalim službo za pomoč naročnikom, ki si za sedaj zaslužijo zelo velik plus. Medtem, ko sem na siolu vedno imel probleme z njimi. Še nekaj let nazaj, ko sem bil na amisu pa moram tudi reči, da je bilo vse ok.
Tako, da ne glede na vse kar se govori glede t2 bom ostal in tudi, če dvignejo za 10-20% še ne bom razmišljal, da bi šel kam drugam! Sicer je pa velik plus t2, da nisi vezan, kar se pa pri siolu zgodi le, če ti znanci rihtajo pogodbe v času akcij (vsaj moja izkušnja je takšna)!