T-2 vprašanje

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Bom prešaltu na T2. Me pa zanima nekaj. Gledal sem pakete, VDSL brezčasni pride v poštev (optike še ni). Vglavnem vzamem net 10/2, TV, ter telefon. Pri telefonu dobiš samo sim kartico? Ali tudi mobilnik? Vglavnem tega nebi potreboval kajti rabim stacionarno št. za fax. Lahko vzamem samo eno stacionarno št. brez teh sim kartic?

Dobiš 2 SIM kartici (brez aparatov) - rabiš jih vzeti (ni ti jih pa potrebno uporabljati), ker drugače ti ne bodo zaračunali brezčasni paket in boš dobil napačen račun! Za stacionarni telefon pa doplačaš 4 EUR.

Skratka, doplačal boš 4 EUR za stacionarnca, SIM kartice dobiš v vsakem primeru - in ne, ne moreš kombinirati npr. 2 SIM za naročnino za stacionarca.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Pri brezčasnih paketih dobiš dve SIM kartici. Mobilnik kupiš v prosti prodaji ali če ga imaš od drugih operaterjev. Naročnina na stacionarno številko je 4€, 2€ za dodatne.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Se pravi vzamem lahko ta paket, dobim zraven sim kartice, katere pa mi lahko ležijo v predalu. Itak me pride to bolj ugodno, kot pa da vzamem telefon in tv skupaj. Potem pa še internet. Koliko časa je treba čakat za priklop?

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Jaz sem pred časom čakal cca. 10 dni, je pa odvisno al obdržiš telekomov priključek. Če ja, te zna telekom zezat in zavlačevat.

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Jaz sem vzel brezčasni vdsl. Prej nismo imeli nobenega priključka od telekoma in se mi zdi, da so rekli, da pridejo po 12 dneh od priklopa! Vendar je bilo vse v 9 dneh. No, na tv vmesnik sem čakal še 4 ali pa 5 dni vendar sem ga včeraj dobil in moram reči, da sem zelo zelo pozitivno presenečen nad vsem (tv, vdsl - hitrejša povezava kot so mi rekli, da bo glede na druge priklopljene v naši stoplnici jaz še vedno dosegam skoraj 10 mbs prenosa, mobilna telefonija ni težav). Ampak, ker ni minilo še veliko časa ne bom pel hvalospevov. Lahko pa pohvalim službo za pomoč naročnikom, ki si za sedaj zaslužijo zelo velik plus. Medtem, ko sem na siolu vedno imel probleme z njimi. Še nekaj let nazaj, ko sem bil na amisu pa moram tudi reči, da je bilo vse ok.
Tako, da ne glede na vse kar se govori glede t2 bom ostal in tudi, če dvignejo za 10-20% še ne bom razmišljal, da bi šel kam drugam! Sicer je pa velik plus t2, da nisi vezan, kar se pa pri siolu zgodi le, če ti znanci rihtajo pogodbe v času akcij (vsaj moja izkušnja je takšna)!

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Koliko dobite V POVPREČJU sinhronizacijo pri VDSL2 pri 800 m od centrale ? Vem da so še razni drugi dejavniki kot so kvaliteta in debelina parice in ostalo... Samo povprečje me zanima kaj dobite. če imate tako kombinacijo ?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Jaz sem se mi zdi 600-800m oddaljen od centrale in imam se mi zdi 28DL in 2.4UL - skratka, ravno dovolj za 2 TV in 10/2 internet. Imajo pa pri nekaterih hišah v sosednji ulici tudi 40DL in 4UL, tako mi je takrat tehnik od T-2 govoril, ko je preverjal.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz bi mel podobno kombinacijo, ker sem sit našega kabelskega operaterja... Kar naprej nekaj cimpra... Zdaj hočejo zmanjšat število digitalnih kanalov brez doplačila...

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Mene pa samo zanima, kako si T2 lahko privošči, da nima na zalogi TV vmesnikov?! Prejšnji mesec sem več kot 3 tedne čakal, če se slučajno prikaže kak Amino daljinec, ni blo nič (delno tudi po moji krivdi). Po čakanju, sem sam odšel na poslovalnico v Kranj in prevzel Motorolo. Ta mesec mi crkne nova "super" Motorola, čas čakanja na novo... 3 tedne!!! WTF?!? 2 meseca zapored ne bom plačal naročnine za TV.
Do prejšnjega meseca sem bil super zadovoljen s T2, sedaj pa ne več tok. Škoda ker je v mojih krajih zaenkrat zelo skromna ponudba konkurentov!
Me prav zanima, če novi naročniki dobijo Motorolo, ali jim tud rečejo da bo treba počakat 3 tedne!!

Nazadnje urejeno:

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.529
435
83
Glej prek PC.
Še bolj paradoksalna je ona zgodba na neuradnem forumu, ko naročniku nočejo vklopit HD ker nimajo STB-jev. Hja red mora biti.

Očitno bo Telekom spet lahko dremuckal in višal cene.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Glej prek PC.
Še bolj paradoksalna je ona zgodba na neuradnem forumu, ko naročniku nočejo vklopit HD ker nimajo STB-jev. Hja red mora biti.

Očitno bo Telekom spet lahko dremuckal in višal cene.

Ja, samo skurjenega STBja ti pa telekom ne bo menjal zastonj v nedogled - FuriousG ve o cem govorim
wink-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.529
435
83
Kaj mi bo STB? Še po forumih ne morem "težit" in poslušat recimo odmevov, ki so mimgrede edina uporabna oddaja nacionalke, če bi ga uporabljal.
Telekom zaenkrat nič ne vsiljuje opreme. Linijo popedenajo glede na vlogo in v okviru možnosti. To me sicer tudi edino drži pri njih. Glede na zadnje info o neponudbi HD prek bakra se sicer ponovno razgledujem... a povsod je kaj kar odvrača.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Nism spremljal zadnjih par strani a... šele zdaj sem izvedel, da je iz T2ja odšel tudi NavadniNimda.... fak za nas uporabnike, dečko se je vedno potrudil!

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Imel sem telekom, siol, telesmeh in mobilni internet, trenutno imam T2-net,fon,tv in sem prezadovoljen.