T-2 vprašanje

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.432
3.742
113
Citat:
Tudi podjetje Lokainvest je prijavilo svojo udeležbo v predhodnem postopku za začetek stečaja nad T-2

Svojo udeležbo v predhodnem postopku za začetek stečaja nad podjetjem T-2 , ki ga je v septembru vložil Smartcom , je prijavil tudi upnik Lokainvest. Novico so potrdili na okrožnem sodišču v Mariboru.

Lokainvestu naj bi T-2 dolgoval že nekaj več kot šest milijonov evrov.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pre dkratkim mi TV in net nista delala cca 1 teden in po tem mi pri gledanju programa fox life, crime... poreže del podnapisov. kako to spremenit nazaj?

mitjai

Pripravnik
28. jun 2009
91
0
6
Ljubljana
mitja.blogspot.si
Preglej nastavitve za zoom in nastavitve za format slike (4:3, 16:9) v meniju vmesnika. Če je vse ok, pokliči na 0590 00 002 da ti pomagajo pri nastavitvah vmesnika (verjetno gre za PAL/NTSC nastavitve v firmwaru Motorole)

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik mitjai pravi:
Preglej nastavitve za zoom in nastavitve za format slike (4:3, 16:9) v meniju vmesnika. Če je vse ok, pokliči na 0590 00 002 da ti pomagajo pri nastavitvah vmesnika (verjetno gre za PAL/NTSC nastavitve v firmwaru Motorole)

Ko vklopiš Motorolo v napajanje pritiskaj tipko Meni in prideš do teh nastavitev in še več
wink-1.gif

Če ne pomaga pojdi še v Profili>nastavitve naprave>....
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
hvala in ksz

še komu non stop ven meče net? cca pol leta oz vrjetno več mi je vse lepo delal. zadnji mesec pa prvo 1 teden brez optike, potem ko to zrihtajo pa TV šteka in net ven meče.
bonk.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Mene pa zanima, ali dela vsak vmesnik (recimo Motorola VIP 1510) na vsakem modemu T-2, ali je vezan na kakšno MAC adreso ali kaj podobnega. Zanima me, ali lahko kupim (privat) dodaten vmesnik in ga piklopim brez kakšnih "posegov"?

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ne deluje, sicer pa zakaj bi si kupoval dodatnen vmesnik in zapravljal denar? Prvega tak dobiš na brezplačno uporabo, dodatne pa najameš za 2€ mesečno. Po 2 letih te to pride 48€
smile-1.gif

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
No, pa sem končno tudi jaz na T2, sicer ne na optiki, ampak na brezčasnem VDSL-ju in moram reči, da sem zaenkrat zelo zadovoljen. Imam pa samo eno pripombo, da mi niso priklopili TVja, ker je zmanjkalo vmesnikov. In me zanima ali ima kdo, predvsem na T2jevce mislim, kakšne informacije kdaj bodo vmesniki prišli na zalogo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Vmesniki bodo na zalogi, ko bo T2 plačal kak račun za staro robo.
smile-1.gif

Ogo
SAj bi ga pa ga Telekom spet ovira. Al so zdaj kerga drugega grešnega kozla našli?

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Bom prešaltu na T2. Me pa zanima nekaj. Gledal sem pakete, VDSL brezčasni pride v poštev (optike še ni). Vglavnem vzamem net 10/2, TV, ter telefon. Pri telefonu dobiš samo sim kartico? Ali tudi mobilnik? Vglavnem tega nebi potreboval kajti rabim stacionarno št. za fax. Lahko vzamem samo eno stacionarno št. brez teh sim kartic?