T-2 vprašanje

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Potem pa jih prodajaj za 30 centov, sem ziher, da bodo vsi navalili!

navadnim smrtnikom je vseeno glede interneta...samo da imajo poceni...če bodo sedaj imeli T2 par let, potem pa bodo spet šli na višje cene, ko bo propadel, jim je vseeno..glavno da imajo v tem trenutku zadevo poceni.

drugo je za pravne osebe, ki še rabijo hkrati zagotovljeno stabilno storitev, a danes mislim, da ni več pretiranih izpadov, pri nobenem izmed ponudnikov.
Kdo bo propadel?
shocked-1.gif
Ne kaže nasedati plačanim člankom v cajtungih. Kdo jih plačuje, usklajuje in naroča, je pa jasno, ajetko?

T-2 ima od vseh operaterjev najmanj izpadov, tako po številu dogodkov, kot po povprečnem skupnem času na naročnika. Ravno zato, poleg najugodnejših cen, je T-2 prvi med vsemi po številu novih naročnikov na mesec (vir: Apek). Pa ni potrebno nobenih "6 mesecev zastonj" popustov za nove naročnike dajati... Uporabniki danes vedno bolj vedo, kaj hočejo: nizko ceno, superiorno storitev, nobenega nategovanja in kilometrskega drobnega tiska.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Mogoče kdo ve, kje bi zvedel kako gre s podpisi za optiko v bloku? Sem najemnik..., klical sem na t-2, optika je baje speljana do blokovskega naselja, ni pa še bilo zbrano soglasje.

Klical sem lastnika stanovanja in ne ve nič o tem...je rekel, da takoj podpiše soglasje.

Poslal sem mail na Gratel al kam že...pa nisem dobil odgovora.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
No, no. Trdiš nekaj kar naj bi bilo po tvojem mnenju splošno znano a tega ne moreš dokazati, zato pravim, da kuješ teorijo zarote. Če to kar trdiš drži, nam prosim to dokaži.

Enako velja glede stabilnosti delovanja pri t-2. Iz kje je prišel ta podatek?
Ali slučajno pričakuješ, da ti bom(o) verjel(i) na besedo?

Ali pa gre za "FTTH taktiko". Toliko časa ponavljati neko nedokazano trditev (beri: laž), da ti ljudje začnejo verjeti.

Osnove argumentirane debate, Nimda...osnove.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
No, no. Trdiš nekaj kar naj bi bilo po tvojem mnenju splošno znano a tega ne moreš dokazati, zato pravim, da kuješ teorijo zarote. Če to kar trdiš drži, nam prosim to dokaži.

Enako velja glede stabilnosti delovanja pri t-2. Iz kje je prišel ta podatek?
Ali slučajno pričakuješ, da ti bom(o) verjel(i) na besedo?

Ali pa gre za "FTTH taktiko". Toliko časa ponavljati neko nedokazano trditev (beri: laž), da ti ljudje začnejo verjeti.

Osnove argumentirane debate, Nimda...osnove.
FTTH imamo superioren, tako po tehničnih peformansah, kot po ceni. Jaz tega ne morem niti približno ponoviti tako dobro, kot 41.000 uporabnikov.
wink-1.gif

Če ne veš kaj se dogaja, vsaj ne provociraj kot nek naiven šolarček. Boš že zvedel, ko bo cajt za to.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Aha. Merilo za superiornost tehnologije je število uporabnikov in cena.

Suma sumaru:
Glede na število uporabnikov je Telekomov adsl superiorna tehnologija
smile-1.gif

..in telemachova analogna tv ravno tako.

Seveda...ko zmanjka argumentov je potrebno nevernika označiti kot naivnega šolarčka.
Če bi bil naiven....bi ti verjel
wink-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Potem pa jih prodajaj za 30 centov, sem ziher, da bodo vsi navalili!

Ja saj - to je edini pravi nasvet tudi za Siol in vse ostale, ki jim T-2 "škodo dela".

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Dne 23.10., med 0:01 in predvidoma 2:00, bo prišlo do prekinitve v delovanju vseh storitev sistemov televizije, zaradi nadgradnje. Prekinjeno bo gledanje TV programov, poslušanje radijski postaj, uporabe videoteke, snemalnika, Avditorija, mobilne aplikacije in T-2 Agenta.

Nove funkcionalnosti, ki bodo del tokratne nadgradnje, so razdeljene na tri sklope:

TV vmesnik:
Izbira zvočnih nosilcev in podnapisov za žive programe
Izbira zvočnih nosilcev in podnapisov za VOD vsebine in PVR posnetke
Internacionalizacija s kompletnim prevodom celotnega vmesnika v angleščino
Možnost izbire jezika vmesnika preko nastavitev naprave
Zaklepanje radijskih programov
Možnost samodejnega izklopa STBja na časovnik
Hitri predogled EPGja za 4 oddaje naprej in nazaj, namesto za 2
Novi vtičniki (Sistemska obvestila, Rojeni na današnji dan, Dogodki iz napovednik.com, itd ...)
Nadgradnja sistemske programske opreme za Amino 110 in Amino 130, ki odpravlja hrošče

T-2 Mobilna aplikacija:
novi vtičniki (glej zgoraj)

T-2 Agent:
nova verzija programske opreme,
tudi za Apple OS/X

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Sem videl, da se na TV vmesnik nikakor ne moreš zanesti. Na mnogokaterem kanalu je napačno izpisano, kaj je in kaj bo na sporedu.
hysterical-1.gif

Kje je možno dobiti navodila za urejanje vseh teh novitet, ki "naj bi bile" sedaj.
Sem popoln analfabet kar se tovrstne tehnike tiče.
sprasujem se.gif