T-2 vprašanje

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Ko je gratel meni potegnil optiko v bajto sem jih vprašal kdo je pravzaprav lastnik teh optičnih vodov in če so namenjeni samo T-2 ? Odgovoril mi je, da so lastniki oni in da bodo optiko ponudili najboljšemu ponudniku !

Če je to tak, lahko sedaj optiko namesto T-2 ponudijo recimo Telemach-u !?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
nič..zgleda so začeli s tem, da bodo menjali direktorja, mogoče zaradi t2?
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Kam pošljem pritožbo na t2, oz kakšen je postopek zavrnitve računa? Že 3 tedne čakam na daljinca od Aminota, zato jim televizije ne mislim plačati! Oz. NavadniNimda, a lahko kej pospešiš?
grin1.gif

Hvala!
lp

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
al pa amisu?

Sam teh ku*b je še manjkal. 100000x raje sem na Telekomu, kot pa podpiram Amis. Zaradi teh idiotov ni bilo več pri Siolu paketov 10/768, 1/768, 1/512, 4/768.... . Lahko se samo Amisu zahvalimo za takšne pakete, kot so še sedaj pri ADSLu.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Kam pošljem pritožbo na t2, oz kakšen je postopek zavrnitve računa? Že 3 tedne čakam na daljinca od Aminota, zato jim televizije ne mislim plačati! Oz. NavadniNimda, a lahko kej pospešiš?
grin1.gif

Hvala!
lp

Malce nesramno vprasanje: A ti ga je T-2 unicil ?
Podvprasanje: Koliko casa ti je zdrzal ?

Na terenu vidis marsikaj-od politih,do potrganih tipk,obgrizenih,...
sprasujem se.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
grin1.gif

Hvala!
lp
Imaš ZS. Pošlji mi podatke, da se tole poštima čimprej.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
al pa amisu?

Sam teh ku*b je še manjkal. 100000x raje sem na Telekomu, kot pa podpiram Amis. Zaradi teh idiotov ni bilo več pri Siolu paketov 10/768, 1/768, 1/512, 4/768.... . Lahko se samo Amisu zahvalimo za takšne pakete, kot so še sedaj pri ADSLu.
To je tvoje mnenje.
Moje pa ja: SiOL lahko crkuje zraven mene v največjih mukah, pa ne bom mrdnil s trepalnico. Amis for the win! (in T-2)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
meni pa čisto vseeno kdo je moj ISP, časi, ko sem bil kontra monopolistom in jih obetoval z jajci, so za nami? saj nismo več otroci
smile-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
meni pa čisto vseeno kdo je moj ISP, časi, ko sem bil kontra monopolistom in jih obetoval z jajci, so za nami? saj nismo več otroci
smile-1.gif

Mislim, da ni razlog v tem, da nismo več otroci temveč v tem, da je konkurenca poskrbela za dvig nivoja storitev in ponudbe ter padec cen.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
smile-1.gif

Mislim, da ni razlog v tem, da nismo več otroci temveč v tem, da je konkurenca poskrbela za dvig nivoja storitev in ponudbe ter padec cen.
Prosim ne govori v tri dni. Uporabnikom je vedno na prvem mestu samo cena, kaj je pa zadaj se jim pa jebe. T2 bi lahko bila super firma, samo s takšnimi nizkimi cenami delajo škodo sebi in drugim ponudnikom, največ pa posledično vsem uporabnikom. Tudi jaz lahko odprem trgovino kjer bo vse po en evro, ampak enkrat bom propadel, vmes pa naredil celo štalo Mercatorju, Sparu, Tušu in ne vem komu še, trpeli bomo pa na koncu vsi. Zaposleni tam, potrošniki, dobavitelji, njihovi zaposleni, družine,...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Omenjaš wallmart tehniko?
smile-1.gif

Vseeno bi rekel, da ima siol največ naročnikov, daleč največ...še vedno dajejo največ v marketing in to privabi največ ljudi.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Prosim ne govori v tri dni. Uporabnikom je vedno na prvem mestu samo cena, kaj je pa zadaj se jim pa jebe. T2 bi lahko bila super firma, samo s takšnimi nizkimi cenami delajo škodo sebi in drugim ponudnikom, največ pa posledično vsem uporabnikom. Tudi jaz lahko odprem trgovino kjer bo vse po en evro, ampak enkrat bom propadel, vmes pa naredil celo štalo Mercatorju, Sparu, Tušu in ne vem komu še, trpeli bomo pa na koncu vsi. Zaposleni tam, potrošniki, dobavitelji, njihovi zaposleni, družine,...

Jaz bi rad prodajal štruce kruha po 30 evrov, pa mi Mercator štalo dela. Kupcem je na prvem mestu samo cena, da pa zaradi tega trpijo moji dobavitelji moke, peki in družina, se jim pa jebe. V resnici pa kupci škodijo sami sebi, ker bo ob propadu moje pekarne na trgu manj konkurence.
cry12bpy.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Potem pa jih prodajaj za 30 centov, sem ziher, da bodo vsi navalili!

navadnim smrtnikom je vseeno glede interneta...samo da imajo poceni...če bodo sedaj imeli T2 par let, potem pa bodo spet šli na višje cene, ko bo propadel, jim je vseeno..glavno da imajo v tem trenutku zadevo poceni.

drugo je za pravne osebe, ki še rabijo hkrati zagotovljeno stabilno storitev, a danes mislim, da ni več pretiranih izpadov, pri nobenem izmed ponudnikov.