T-2 vprašanje

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
čudno da ni noben opazil kapitala družbe
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj za vraga se dogaja s t-2? Na enem pcju mi od t-2 speed test pravi 76/kbit dl in 4kbit ul, na drugem pa celo 100kbit dl, na upload pa se mi ne da več čakat
bonk.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Inicializacija . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . OK
izvajam 10s upload test (v smeri k internetu) 9.04Mb/s
izvajam 10s download test (v smeri k vam) 90.64Mb/s

men dela normalno
smile-1.gif
sicer še utorrent v ozadju pržgan ampak dobr.

Router?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Oboje sem probal direkt iz modema na kabel. TV dela normalno.
confused-1.gif

internet, pa kot da bi bilo nekje izjemno ozko grlo. Sem klical tehnično pomoč dvakrat, pa so vsi zasedeni (na praznike?). Verjetno mora biti kaj pri vas?

Nazadnje urejeno:

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Hitrostni test zahteva program Macromedia Flash na uporabnikovem računalniku,deluje pa preko HTTP protokola (vrata 80), zato se lahko uporabi standardni spletni brskalnik. Strežnik je na 100 MB povezavi, zmogljivost strežniške aplikacije pa ustreza za povezave do 20/20.

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Jaz imam tudi eno vprašanje v povezavi s T-2 optiko, ki je mogoče že bilo, ampak vseeno!

Sem na jakčevi 39 v štepanjskem v Lj in zaradi premajhnega števila dovoljenj niso napeljali optike po hiši in so na T2 cel čas govorili, da manjka en podpis, ki smo jim ga mi dali. in sedaj kadar kličem mi še vedno govorijo, da manjka eno dovoljenje,..... ampak pustimo to, ker je itak brez veze saj zgleda, da nimajo službe znotraj T2 urejenih medsebojnih komunikacijskih kanalov.

No, moje vprašanje pa je, ali bo res od 1.1.2010 telekom dal T2 v najem svojo optiko in v kolikor bo to mogoče ali bo potem možna brezčasna optika na telekomovi optiki ali bo na voljo samo internet?

Ker, če se bo to zgodilo, bom raje počakal en mesec ne da bi šel na brezčasen VDSL.

Prav tako me zanima kakšne imate kaj izkušnje s T2 mobilno telefonijo. Kako lovi v Lj, okolica lj, drugi kraji po Sloveniji, izkušnje iz roaminga,...

hvala in se že vnaprej opravičujem, če so podobna vprašanja bila postavljena!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Imam eno vprašanje...od punce sestrična je preklopila iz Mobitela na T2. Ima telefon LG in ne more prejemati in oddajati MMS-ov, na T2 centru pa pravijo, da nimajo nastavitev za to znamko, zato, ker niti nimajo te znamke v ponudbi. Mati in oče te sestrične imata SonyEricsson in sta dobila te nastavitve, posledično jima tudi delujejo MMS-i. Sedaj pa bi vprašal, če kdo ve, kje bi dobil te nastavitve? Hvala. (upam, da nisem falil podforuma)

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ja vem, da delujejo samo v UMTS omrežju, samo oče in mati sta dobila nastavitve za SonyEricssona in jima vse deluje, Za LG-ja pa niso dobili, ker jih nimajo,....vsaj tako so rekli na T2 centru. (imajo pa vklopljen UMTS v LG-ju)...

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Jutri me kontaktiraj prek Zasebnih sporočil in mi pošlji kontaktne podatke ("številko stranke" na pogodbi) in bom direkt pri odgovornih preveril, če je res kak problem s tem.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Zmenjeno...bo punca jutri povprašala. Hvala NavadniNimda
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Imam eno vprašanje...od punce sestrična je preklopila iz Mobitela na T2. Ima telefon LG in ne more prejemati in oddajati MMS-ov, na T2 centru pa pravijo, da nimajo nastavitev za to znamko, zato, ker niti nimajo te znamke v ponudbi. Mati in oče te sestrične imata SonyEricsson in sta dobila te nastavitve, posledično jima tudi delujejo MMS-i. Sedaj pa bi vprašal, če kdo ve, kje bi dobil te nastavitve? Hvala. (upam, da nisem falil podforuma)

Povej točen model aparata pa zdej lahko pogledamo.

Drugače pa ostanejo edino ročne nastavitve.