Svetlana Makarovič

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Sem gledal oddajo in razen nekaterih skečov je bla zadeva zaradi gostje bedna. Ne vem zakaj včasih vabita tako čudne goste (muck, tale makarovičeva, oni ki oponaša titota, dva politika!?)...

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Dejte no dejte. Samo kritizirat znate. Kaj je lepšega od oddaje v kateri se nasproti dveh zajebantov znajde oseba tipa Svetlane. Je... njena prepričanja! Takšne oddaje gledam izključno zaradi super zabave. Vi zakompleksanci pa glejte Lada Ambrožiča in njegove intervjuje.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Sem gledal oddajo in razen nekaterih skečov je bla zadeva zaradi gostje bedna. Ne vem zakaj včasih vabita tako čudne goste (muck, tale makarovičeva, oni ki oponaša titota, dva politika!?)...

Mogoče zato, ker imamo že poln kkurac Helene Blagne, Otota Pestnerja in Vilija Resnika za goste...

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Gospodična Makarovič je neke vrste Jelinčič , samo v kulturi. Vedno in povsod se najde nekdo, ki s takimi "izpadi" opozarja nase. Pač po metodi, da je tudi slaba reklama dobra. Ne vem, meni se taki malo smilijo.

Je bil pa tisti o prijateljevanju z Martinom Strelo izjemno posrečen!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Kolk mačk pa ima?

Norost ženske narašča eksponentno glede na število mačk ki jih ima
wink-1.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Mogoče zato, ker imamo že poln kkurac Helene Blagne, Otota Pestnerja in Vilija Resnika za goste...

Tu se v 2/3 strinjam s tabo, nikar pa mi ne žali Otota, ker je car in za moje pojme daleč najboljši moški vokal v Sloveniji.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Se mal nisva štekala... te sem naštel kot primer prežvečenih in relativno dolgočasnih gostov, ki smo jih gledali pri Mariotu na vsake pol leta. Samo delo Pestnerja tukaj nima nič in se strinjam s tabo, da je eden najboljših moških vokalov v Sloveniji. Resnika pa Blagnetove pa nebi komentiral - sej vsi vemo kako pa kaj
wink-1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Za razliko od večine komentarjev je meni ona carica in osebno nima problemov sama s sabo. Lahko da se vam zdi vsa zblojena in problematična, ampak to je isto kot Jurklošter, kjer te napadejo kmetje samo zato, ker si tako drugačen od njih. Skratka, slovenceljska mentaliteta, ki ne pusti drugim biti to kar so, se kaže tudi v večini alter populacije in pričujočih komentarjih.

BTW, poznam tudi kako zakulisje ali njo iz bolj osebnega življenja, tako da ne govorim na pamet, kot vsi ostali v tej temi. Pa tudi kaj več nimam za dodati. Komentarji so ogledalo vas, ona je to kar je in vesel sem, da taki ljudje živijo.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Se strinjam, definicija slovenceljna je pa prazna betica, igre in flaškon (kar je Zrnec odlično ponazoril), zgleda da se jih večina prepozna pa so užaljeni, stvar gre pa tako daleč, da nekateri reveži iščejo mesarijo Zmaga Batine v Mariboru, da bi mu povedali, kako dobro oddajo ima!
redface-1.gif

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Mislim, da njeno kategorično tolmačenje nekaterih zadev (protikadilski zakon, odklonilen odnos do otrok, družbe in še marsikaj), ne nakazuje ravno na nek zrel karakter. Če je to posledica problemov same s seboj, iskanja pozornosti, kompleksa večvrednosti ali zgolj velikega egocentrizma, sploh ni moj problem, čeprav bi se verjetno dalo o tem razpravljati. Moram pa rečt, da mi je antipatična, ker mi deluje "scary". Verjetno zato, ker (kategorično) sodim v sklop raje oz. slovencelnev??

Aja pa ko ravno omenjaš drugačnost. Nje ne razumemo, ker je drugačna, right? Istočasno, pa ona ne razume nekadilcev, ne sprejema "slovencelnev", ne mara otrok, cerkve,... Ergo tudi sama operira s slovenceljsko mentaliteto, ki si jo sam zdefiniral. Zanimivo.

BTW... mene drugačnost ne moti, v kolikor zaradi te drugačnosti niso ogrožene moje pravice. Ona me torej ne moti, da si ne boš narobe razlagal. Imam pa pravico do svojega mnenja
wink-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Za razliko od večine komentarjev je meni ona carica in osebno nima problemov sama s sabo. Lahko da se vam zdi vsa zblojena in problematična, ampak to je isto kot Jurklošter, kjer te napadejo kmetje samo zato, ker si tako drugačen od njih. Skratka, slovenceljska mentaliteta, ki ne pusti drugim biti to kar so, se kaže tudi v večini alter populacije in pričujočih komentarjih.

tud men je carica
zmaga.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
GFors se strinjam s tabo 100%. Pokazala se je v luči totalno zblojene in zamorjene stare čarovnce. Pokazala je da je nestrpna (razen do ciganov)

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Ona je odkrita v tem, da ne prenaša marsičesa, kar se ji vsiljuje. Torej, cerkev nam leze pod kožo kapitalsko, moralno
uf-1.gif
in družbeno, kadilstvo je postalo stigma (pred 50 leti pa je zdravnik reklamiral Camel), otrok pač noče imet in jih nima. Ampak, a se ona komu VSILJUJE? Meni zgleda ravno nasprotno. Kadar pride do besede, pove kar si misli brez dlake na jeziku, ne SILI pa nikogar v tak način življenja. Kar pa za stvari, ki jo motijo, s cerkvijo na čelu, ne drži.

Tvoj argument torej pade, nima slovenceljske mentalitete.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Ali slovenceljni komu kaj vsiljujejo? Pa jih vseeno ne mara. Ali se ji otroci vsiljujejo? Pa jih prav tako ne mara (to, da jih nima ni opravičilo). Kaj pa njena antipropaganda ob uveljavitvi protikadilskega zakona, katerega tolmači kot "umetno ustvarjanje notranjega sovražnika"? Ali misliš, da bi več nestrpnosti med kadilci in nekadilci vnesla ta zakonska ureditev ali vsebina njene knjižice Prekleti kadilci (hipotetično, če bi jo vsi prebrali), katera je polna nestrpnosti? Torej ni važno, da nekadilci sedaj bistveno raje hodimo v lokale in ne vdihavamo smrdlivega ter škodljivega dima, ampak to, da ona ne more več prižigat čikca v lokalu. Vse skupaj nato "globalizira" do te mere, da je že skoraj patetično (razraščajoči fašizem ipd.). In ta njena antipropaganda je bila javna. Izražanje mnenja ali vsiljevanje? Tanka je meja.

Glede cerkve ji (ti) dam pa popolnoma prav, tako da o tem niti ne bi razpravljal. Ne bi pa zdaj rad, da se debata razvije v razpravo o posameznih pogledih enega in drugega. Oglasil sem se zgolj zato, ker po mojem mnenju tudi sama pripada neki nezdravi skrajnosti (kot npr. slovencelni). Meni osebno je ona toliko faca, kolkor mi je tudi trčena
smirk-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ženska je pač antipod večini.
In zato trn v peti praktično vsem.

Nekaj podobnega kot Rugelj.
Ki je prostodušno priznal, da pač namerno provocira, saj kot podložen psihiater nikamor ne prideš in tako tudi ne moreš govoriti o svojem delu.

Sploh ne štekam, zakaj ima folk take težave z njo?

Ker ne mara otrok?
A morajo vsi imeti radi otroke, da jih boste sprejeli v svojo druščino?
Kaj boste naredili s kupom OŠ in SŠ učiteljev/ic, ki so zaradi totalnega pomanjkanja domače vzgoje na robu živčnega zloma in zato - logično - ne delajo s pretiranim entuziazmom in veseljem "do otrok"?
(BTW - Katerih otrok pa? Onih, ki sedijo v razredu, ali tistih, ki nikoli niso uspeli odrasti in sedaj to svojo nesrečo prenašajo na naslednje rodove? Tudi zato, ker so "jim že doma d'jali, da se vendar spodobi, da se človek enkrat oženi/omoži")

Ker ne mara nekadilcev?
Konec koncev so nekadilci zaprli kadilce v steklene kletke (četudi bi jim v resnici morali biti hvaležni, saj imajo prav kadilci najbolj neugodno razmerje med vplačevanjem v javno blagajno in črpanjem iz nje - ker pač prej umrejo).

Ker ima rada mačke, pravi slovenček pa mora imeti rad psa in sovražiti mačke?
Kam pa potem pašemo tisti, ki se nekak ne moremo odločiti med enim in drugim oz. imamo določeno žival preprosto zato, ker "je tako pač slučajno naneslo"?

Mogoče pa je ne marate zato, ker je prostodušno priznala, da je slovensko najpopevčico 60ih let nakracala na avtobusu, ker je pač "morala na hitro nekaj oddat"?
Ja, kakšna katastrofa.
wink-1.gif

@GFors: Ženska se ni sama najavila na oddajo ampak je bila povabljena (verjemi, da ne moreš ravno uletet, ko ti zapaše). Ko je bila tam, so jo vprašali, če mara otroke. In kaj zdaj? Naj se zlaže, da jih mara, da boš ti srečen in boš njen prijatelj?

Bedno.
smirk-1.gif