Adidaske zlorabljam na kolesu, laufanju ter hribolazenju že 7. leto..... en klinčev šiv ne popusti, niti mm podplata odlepljenega (rahlo obrabljene samo tam kjer so jih malo pedala od kolesa uničila), notranjost superg kot nova, benti kot da so iz titana
ok, v uporabi so zdaj1-2 krat tedensko v povprečju, pa vseeno. Prvo polovico "delovne dobe" sem jih uporabljal skoraj vsak dan. Izgleda jih bom še precej dolgo uporabljal.
So pa bile eden dražjih modelov takrat, še cene v SIT se spomnim, 20k.
Celo srednjo šolo plus prvo leto faxa, torej 5 let, sem gulil ene in iste Converse, neko skejt varianto, dan za dnem, precej tudi pozimi. Na koncu sem se jih naveličal, še vedno so na zunaj bile v odličnem stanju, noter natrgana tkanina pri ahilovi tetivi, še zdaj služijo za košenje trave (sicer zdaj v precej slabem stanju), stare so pa blizu 15 let
So pa bile eden dražjih modelov takrat, še cene v SIT se spomnim, 20k.
Celo srednjo šolo plus prvo leto faxa, torej 5 let, sem gulil ene in iste Converse, neko skejt varianto, dan za dnem, precej tudi pozimi. Na koncu sem se jih naveličal, še vedno so na zunaj bile v odličnem stanju, noter natrgana tkanina pri ahilovi tetivi, še zdaj služijo za košenje trave (sicer zdaj v precej slabem stanju), stare so pa blizu 15 let