Superge I.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če boš te Jamaica kje pri nas dobil, javi, jih že dolgo iščem.

Sicer pa moje najnovejše :)
58a1b896b03611e2850422000a1f9a85_7.jpg

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Pri nas verjetno samo ljubljanski Cosmic shock, pa morda adidas shop, če jih lepo prosiš da naročijo, pa če so dobre volje
smile-1.gif

Sicer pa jih ima adidas shop v Beogradu na Terazijah...... če ti ni predaleč
grin1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
...., če jih lepo prosiš da naročijo, pa če so dobre volje
smile-1.gif

V Tomas sportu ti naročijo KARKOLI želiš
smile-1.gif

Seveda pa moraš dati (mislim da) 50% cene vnaprej kot avans.

Tako, da če bi jih res imel - in če veš številko, ki ti je prav... boš imel kmalu patike na nogah
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
No, ko sem jaz v Tomas Športu v MB vprašal za barvno kombinacijo ( pokazal sem ji model ROM ki je bil v trgovini v isti barvni kombinaciji), ki si jo želim, mi je samo prodajalka rekla da je to to kaj je na policah in šla svojo pot. Tako da to NI možno.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
No, kot so že napisali pred mano, glej, če boš naročeval v TomasSportu, da vzameš vsaj 1 številko večje, kot imaš druge superge. Jaz imam recimo od normalnih superg cifro 44, imam pa dvoje od Adidasa, katere imam cifro 451/3 (petinštirideset in ena-tretjina) Ne vem, zakaj imajo tako beden sistem
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Adidas je vedno imel majhne številke, kjerkoli sem kupil. Sicer imam običajno št. 43, pri Adidasu manj kot 44 nikoli, superstar mislim da šele 45.... me ne moti, vedno dam supergo na noge, preden kupim.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
No, kot so že napisali pred mano, glej, če boš naročeval v TomasSportu, da vzameš vsaj 1 številko večje, kot imaš druge superge. Jaz imam recimo od normalnih superg cifro 44, imam pa dvoje od Adidasa, katere imam cifro 451/3 (petinštirideset in ena-tretjina) Ne vem, zakaj imajo tako beden sistem
bonk.gif

Te številke so samo približek, edine 'prave' številke so v milimetrih, kot recimo pri smučarskih čevljih...

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
No, ko sem jaz v Tomas Športu v MB vprašal za barvno kombinacijo ( pokazal sem ji model ROM ki je bil v trgovini v isti barvni kombinaciji), ki si jo želim, mi je samo prodajalka rekla da je to to kaj je na policah in šla svojo pot. Tako da to NI možno.

Če ena študentka reče, da to ni možno...še to ni resnica
wink-1.gif

Če boš karkoli želel, pojdi v pritličju v NIKE shop k Žaretu. On ti bo naročil vse kar si želiš!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz...

Kje dobiti originalne šnirilce, obstaja kje kaka trgovina?

Ali pa vsaj čimbolj podobne.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
ksz

Mogoče kdo ve kje dobiti bele usnjene (white/white/white) superge? Usnjene bi rad predvsem zaradi čiščennja.

Gledal sem že Nike Air Force 1 07, pa se mi zdi tist podplat rahlo predebel. Gledam tudi adidas Originals Superstar II, ampak pri nas še nisem zasledil popolnoma belih.

Vesel bom še kakega predloga.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
eno pitanje: kako pr supergah (casual) skriješ šnirnce oz. imaš "odvezane", brez da visijo okol copata?

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Spelješ jih na notranjo stran potem pa hodiš po njih, lahko pa jih tudi zbašeš pod vložek.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Stučkoti za superge, rabim pomoč.
Do nedavnega sem nosil Nike Air Pegasus ( stare cca 5 let) sedaj iščem nekaj podobnega ( nov model Pegasus-Lunarglide ne pride v poštev , ker proti staremu modelu nima za burek), poudarek pa je na blaženju, predvsem petnega dela. Namreč, problem imam z petami in po daljši hoji sem adijo. Enostavno ne gre več naprej. Boli vse do hrbtenice. Ne pomaga niti počitek. Poskusil sem že vse živo ( seveda v štacuni) a nisem našel nič pametnega. Mogoče ne iščem med pravimi. Pomembno je mogoče še to - superge ne potrebujem za tek ali kakšne blazne športne aktivnosti, stare Nikice so že vidle dobršen del sveta predvsem na potovanjih,kjer si veliko ogledujem in sem mobilen le na svojih nogah.

Kakšen predlog?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
evil.gif

Ko sem videl kaj je naredil, bi ga najraj, sam....si že videl kako peso gleda, ko naredi kaj narobe
uf-1.gif
?
Klinc, noge pa še vedno bolijo...he he