Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ima kdo kaki predlog za superge za v dvorano, torej z oranznim podplatom? cim bolj poceni, bo bolj malo v uporabi
Če ti pašejo na nogo 45 številka mam js ene najkice v omari, enkrat nucane za badminton in pozablene
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ima kdo kaki predlog za superge za v dvorano, torej z oranznim podplatom? cim bolj poceni, bo bolj malo v uporabi
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nimam pojma, me pa res zanima. Sam menim, da po 2-eh mesecih se neke brandirane superge enostavno ne smejo trgat. Kam je šla ta kakovost izdelave? Ko sem bil mulc sem mel superge lahko po 2 leti, pa sem v njih skakal, igral fuzbal in vse.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Če mi zavrnejo, kaj mi preostane? Ne bom se kar tako sprijaznil s tem da je to za copat za 90 € normalno
Citat:
Uporabnik NoteThis pravi:
Tudi jaz bi priporočil Stabilke, sicer novejših modelov ne poznam ampak pred leti, ko sem še igral rokomet so bile to top superge. So pa bile tudi dražje kot so zdaj.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ja vem... politiki nam pa nakladajo o inflaciji v zelo nizkih procentih ali celo promilih
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Superstarke imam sedaj malo več kot 2 meseca, nošene vsakodnevno malo več kot mesec, na petnem delu se je tkanina že začela trgati na obeh čevljih in ko hodim se ta natrgana tkanina mucka in to kar boli ko pritiska na peto. Račun in škatlo imam, mislim da tudi vse etikete, morajo vzeti superge nazaj? Sicer so mi super, ampak to me res moti.
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik NoteThis pravi:
Tudi jaz bi priporočil Stabilke, sicer novejših modelov ne poznam ampak pred leti, ko sem še igral rokomet so bile to top superge. So pa bile tudi dražje kot so zdaj.
Stabilke so še vedno ista cena, kot so bile... 140eur
ime copata je: ADIPOWER STABIL 10.1
So pa zaradi cene sedaj začeli delati še 2 cenejši izpeljanki Stabila:
COURT STABIL 10.1 za 90eur
in
ESSENCE 10.1 za 60eur
Jaz sem imel črne najkice, ki so takrat (leta 1995) stale četrt povprečne neto plače v Sloveniji.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Sej je sla vsem izdelkom cena gor. Se spomnim, da sem dal za uber hude teniske za laufat 20k SIT. Zdaj je to 80 eur, hude pa so 150.