Styling Hunters Approved

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
samo tip je res trdno prepričan da ima 3 sec do 100 in pika
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sem prebrowsal temo in so cvetke še...

Dirkanje in merjenje časov po NEMČIJI! Udeležil se bo tudi Recaro dnevov na Nurburgringu....plaču bi da bi to vidu.
hysterical-1.gif

Glavno da bo zamenjal amortizerje s fedri.
confused-1.gif

Sicer pa....pustit to, ker sam foušijo zganjamo.
grin1.gif

Menim pa da mu bi najbolj koristilo nekaj pakung tega:

aw_selfesteem.jpg

Mu saj ne bi blo treba 50+++k€ zmetat v Pugija.
stupid-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
In smo že spet pri opici, ki pravi, da ima svoj okus in je še naprej jedla drek.

Kako in zakaj je dal keš, je to čist njegova odločitev. Ne vem, zakaj oziroma kako lahko nekateri sploh govorite o tem. Kot, da bi vas nekdo sredi trgovine napadel zakaj si kupil barilla testenine in ne od mlinotesta. Odločitev je bila njegova, želja po tem je bila njegova in še denar je bil njegov, tako da niste prav nič prikrajšani.
Dejstvo je le to, da je avto narejen kot mora bit in pika. Zaradi tega sem ga dal tudi v to temo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zato, ker lastnik slike lepi na internet in jih še dodatno oplemeniti s svojim komentarjem.

Ob kaj takega se lahko spodtaknete le tisti, kateri ne dojamete, da ko je enkrat nekaj na internetu in drugi to vidmo, lahko po svoji mili volji govorimo o tem pa naj bo to pozitivno ali pa negativno.

Če pričakuješ za vsak drek, kateri je tebi všeč, pozitivne komentarje popolnih neznancev, kateri nimajo nobenega namena ali pa koristi tebi lezti v rit je to.....tvoj problem.
smirk-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Je med 3 in 4s, samo točno se pa ne more spomniti koliko
hysterical-1.gif

Če bi moj avto, v katerega sem vložil toliko truda in denarja, dosegel takšen rezultat (ali dvakrat večjega), bi do desettisočinke sekunde natančno poznal rezultat. Ne me je*bat
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tole je napisal:

citiram "Z napravco od DP-ja na odsekih ki jih imajo za take stvari v NL.
Tko da z rezultatom se boš mogu sprjaznt če ti je ql al pa če ti ni sicer je pa men totalno vseeno jest vem kaj je in kako tko da.......Je bil pa avto tudi na računalnik prklopln k se je to delal tako da sem imel točn izris vsega porabe pospeška, kilometrov na uro in podobne stavri tko da profesionalna zadeva !

lp
:evil:

konec citata

jao jao jao, računalnik mu je pokazal...

Ja, samo že v naslednjem postu pravi, da se lahko računalnik zmoti
wink-1.gif

"Kje piše da se računalnik ne more zmotit, kje piše da so te podatki resnični pa kaj je s tabo pa kdo je reku da sm jest vozu teh 3 in še nekaj sekund. A vidš k sploh ne spremlaš teme pa nisi pr bistvu ampak sam neke klobase kle gor limaš."

Da ne govorim o ceni 50k€+, ki jo omenja na forumu. Od kje?
confused-1.gif
To je pomoje najslabši avto v Sloveniji kar se tiče price/preformance(quality)-

Za 50k€+ dobiš leto pa pol staro AMG C-classo ali M3ko ... pa je verjetno malo več avta od tega zrižanga pugija.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ta že ene 6 let stalno pedena tega istega piđoja, pomoje je že štrihanja že blo za več kot 5k€.

Pa tudi sam nič ne naredi, tko da ga verjetno drugi lepo ožemajo in pri Slo cenah si hitro na butalskih zneskih.

PS. Se spomniš bele Astre, katere lastnik je znorel in grozil po mobisuxu al clo še tle na alterju....no tisto so ble pa res smeti in je zagonil 15k€.
bonk.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Zabavno je komentirat bedarije ostalih, nobenga v resnici ne mot.. lastnik si je sam kriv, če vrže stvari na internet in začne provocirat ljudi z neumnimi zgodbicami lahko vzame v zakup da bo dobil v zameno nekaj pikrih na njegov račun..
No kar se avta tiče... je približno tako kot da bi zagonil na 40k € na lepotnih operacijah 50 let stare mame, medtem ko bi za isti denar dobil toliko hudih bejb, da jih ne bi mel kam dat. Pač ekonomsko ravnanje z denarjem ni pojem ki bi bil vsem čisto jasen. Ne bi rekel da bi bil avto eksotika, ali pa da bi imel res tuning potencial, bi še dal denar vanj.. tako pa v eno 206ko... ccc... no ja, vsaj dele bo dobil ko bo tole razbil.. 370 konjev in FWD je avtomobilistični no-go, še posebej v taki kanti.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Če majo vesele pa naj trošijo ane.. kaj vs to tok mot :S

Nič nas nebi motilo, če nebi lastnik avtomobila okol govoril takih neumnosti. Pod 4s do 100, z avtom na prednji pogon, s kupom navlečene plastike in 200kg avtoakustike v prtlažniku? Pa fantazira o tem, da je njegov avto vreden 50k€. Kot da bi razlagal o tem froc iz 4. razreda. Prav išče, da se folk dela norca iz njega, potem jih pa obtoži da so mu fouš. Fouš za kaj? Za 50k€ mogoče, za to skropucalo od peugota pa tud slučajno ne.

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Če majo vesele pa naj trošijo ane.. kaj vs to tok mot :S

Nič nas nebi motilo, če nebi lastnik avtomobila okol govoril takih neumnosti. Pod 4s do 100, z avtom na prednji pogon, s kupom navlečene plastike in 200kg avtoakustike v prtlažniku? Pa fantazira o tem, da je njegov avto vreden 50k€. Kot da bi razlagal o tem froc iz 4. razreda. Prav išče, da se folk dela norca iz njega, potem jih pa obtoži da so mu fouš. Fouš za kaj? Za 50k€ mogoče, za to skropucalo od peugota pa tud slučajno ne.

Tukej ti dam pa prav ja. Ni šans, da ma avto take pospeške. Vsaj ne s temi konji in s to kramo, ki jo še prevaža s sabo. Če je res reku, da je avto vredn 50.000€ se je pomoje model mal zaje_avu?
confused-1.gif

Drgač ga ne poznam, poznam samo njegovga brata, ki ima tut pugija. Pa nekdo je še reku da ma še Evota doma... Jap, res je
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Po poklicu sinček oz. sinčka?

Na EVOtu se tudi obeta karbonska šara......carbon overdose.
stupid-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Po pisanju na forumu....

Vse druge obtožuje da so 15 letniki, sam pa piše direkt na tem nivoju, samo da on ni in avto dejansko ima.
tongue-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Jaz sem dal slike gor, ker meni se ne zdi nič rižarski, je lepo skladen, odlično narejen. Zakaj je kača na avtu? To ve samo lastnik ampak meni je vseeno všeč, tako da še en plus iz moje strani.
Ne pričakujem, da bo vsem všeč in se tudi požvižgam na ostala mnenja.

Ni mi pa jasno zakaj se sedaj obesate na lastnikove izjave, tukaj je govora o samem avtu, o njegovem izgledu. Nisem vedel, da zraven spada še vlečenje lastnika po tipkovnici.
branjevke.press