Styling Hunters Approved

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Slabo se ti zdi, ko ima en Clio take zadnje luči, zajčnik spredaj, brezvezen zajem zraka na strehi bo pa takoj v temi, ki nahaja v bližini
grin1.gif

Tako da če sm nesramen, smetiš temo, pa čeprav po tvoje to sm sodi. Kokr vdiiš si v manjšini..

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Slabo se ti zdi, ko ima en Clio take zadnje luči, zajčnik spredaj, brezvezen zajem zraka na strehi bo pa takoj v temi, ki nahaja v bližini
grin1.gif

Tako da če sm nesramen, smetiš temo, pa čeprav po tvoje to sm sodi. Kokr vdiiš si v manjšini..

Prav nič ne smetim, smetijo ostali, ki se obešajo na lastnikove besede ter kaj vse bi lahko kupili za vrednost predelavo peugeota. Manjšina/večina, požvižgam se na to, ker nisem odvisen od vaših odobravanj.

Clio je pa že serijsko grd od 2. serije naprej, tako da ostala navlaka mu dela še večjo škodo kot korist.
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Aha ta je pa lep, pa lahko navlako gor daješ?? Ok sm dojel
grin1.gif

BTW: nima veze, stvar okusa
smirk-1.gif

Gresnik

Pripravnik
1. sep 2007
341
0
16
RZcheBIQdMjFQr6o.v.jpg

moja kanta
smile-1.gif
spuščen pa 15ke sem zmontiral. odstranil črne letvice in to je to (za moje pojme) par malenkosti še pride pretiravat pa ne mislim.

če pa ni primern za to temo ga pa kamot lahko prestavite k sosedom
cool-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.685
113
serijski polo z drugimi platišči. to ne spada v to temo. je že blo par strani nazaj obdelano zakaj ne

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik MarkB pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
... radiovili ti za 5k€ zmontira tolk (kvalitetne) muske notr, da se usest nimaš kam.

Muzike v temu avtu je precej več kot 5k€, toliko pri njemu stane samo radio + procesor

Ok... vzamem nazaj predvidevanja glede cene muske, k se je mojstr oglasu
grin1.gif

Glede ostalega (tuning, styling) sem še vedno mnenja da je pretiravanje.