Styling Hunters Approved

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
...pol leta je mimo in ponovno je treba poizkusiti srečo s to petico. Še enkrat: to je za sosednjo temo.
13.gif

stran 4 te teme.

alesi0

Pripravnik
15. okt 2008
98
0
6
Saj smo že vsi videli tako v tej temi, kot v marsikateri drugi tega zgonjenga renolda.
Zakaj ga promoviraš ob vsaki najmanši priliki in tudi nepriliki?

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Truga na 4ih kolesih z ogromno plastike, ki lahko postane potencialno jadralno letalo na avtocesti. Gokard za reveže.
Spoliraj drek, še vedno je drek.

Osebno mnenje pač.

Aja še nekaj sm pozabu. Kaj folku ni jasn da intercooler še dodatno izpostavljajo. Da bi vzel mleto meso pa ga zabasal vmes, pol bo pa lepo dišalo ko bo čez center vozu. Pa rad bi vidu da mu kak kamenček prleti, se bo pol važu. Ampak ne, mora bit fajn napedenana, da se vid da hoče bit neki posebnega, čeprav se lahko smejiš le tistim, ki vozijo katrco. Torej tistim dvem študentom.
Dej še notranjost pokaž. Verjamem da so notri recaroti, pol armaturke v drugi barvi in kak ''diskreten'' športen volan namesto tistega dvokrakega grdega original. Pa še kak boost merilnik, pomožnosti da visi dol z vzvratnega ogledala?
hysterical-1.gif

No, vseeno pri 40 km / h v drevo fajn okusiš lubje. Z enako hitrostjo v zid pa rata fasada, če že ravno v bajto prigoniš,rdeče barve.
Ampak prej se vse skupaj od rje sesede.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
pa daj nehaj no! gobi si zdaj vzel življenski cilj, za kaj pa naj zdaj živi če ne za rižano petko
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Glej jst sem definitivno zagovornik dobrega stajlinga in ne rižanja sam nekateri riž avti so mi vseen všeč in mislim da ma ta petka zelo dober zadnji odbijač.

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
V bistvu jaz tudi že študiram o nakupu r5 Five !
Spredaj bi prbiu od audija turbo odbijač ,
zadaj pa od IMT fergosona hidravliko pa bi biu tut prvi na vasi!
Vse babe bi se obračale za mano , od najbol stare do najmlajše !!!!

Jaz pa bi si mislo kaki kul avto mam

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A ni tole stock?

p.s.:

Ni iz Slovenije, je pa še vedno vredno pogledat
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Bah...

Spred je grd, pragovi nižji kot vse drugo, slikan je ko pijanc ob cesti.
smirk-1.gif

Drgač pa ne preveč k src vzet....Golf 4 je težko spedenat da je kaj drucga kot za zehat.