Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
A na moje vprašanje pa ne boš odgovoril?
Khmm, a sem kaj spregledal?
Kakšno pa je tvoje stališče, glede UZ da bi vedli al imaš prav? A ti trdiš da je sedaj voženj v rdečo manj kot prej? al kaj?
Ti res ne veš kako debate poteka ane? Mislim med civiliziranimi ljudji, pozabi na politike na televiziji, ki kričijo eden prek drugega. Jaz sem postavil vprašanje, spodobi se, da na njego odgovoriš preden postaviš svojega. A v tem primeru si v prednosti, ker če odgovoriš na mojega s odgovorom za katerega trdiš da ga imaš, si zmagal debato brez da bi mroal sam postaviti eno samcato vprašanje. če se izkaže da imaš znanstveno raziskavo v kateri piše kar praviš da piše, potem je vseeno kakšna so moja stališča ker sem zgubil debato. Edina stvar ki jo moraš narediti je predstaviti to raziskavo pa si zmagal,. Praviš da jo imaš, ne vem zakaj jo ne pokažeš.
praviš da si že predstavil ugotovitve. Že iz šole bi moral vedeti da samo rezultat ni dovolj, za osnovno šolo se ne spomnim, ampak za srednjo sem pa 100% prepričan da profesor ni bil zadovoljen, če je na testu bil zapisan samo rezultat, njega je zanimalo kako si do rezultata prišel, in vsaj pri nas je bilo tako, da tudi če si nalogo rešil pravilno, a nisi pokazal izračuna je profesor črtal vse skupaj kot da je narobe.
Isto pri tebi, predstaviš neke ugotovitve a nikoli niti malo ne omeniš kako si do njih prišel. S takim površnim delom ne prilezeš čez srednjo šolo tako, da res ne vem od kod si pobral to slabo navado da pričakuješ, da je samo rezultat dovolj. Nezadosno, ena.
Zdaj sva v tej temi vsaj dva, ki si zelo želiva videti to tvojo raziskavo. Glede na to, da jo od tebe zahtevam že leta, je na mestu vprašanje, zakaj jo še vedno nočeš deliti s svetom. Ali je tako težko prilepit en link, ali pa napisati naslov publikacije, kjer se zadeva nahaja?
Če te pa moti, da sem te oklical za lažnivca, no tudi ta problem se da rešit hitro...in glej glej spet s tisto raziskavo, za katero si rekel, ne samo da jo imaš, ampak da si sam osebno delal na njej. Se sploh ne bom spravil štet, kolikokrat v tej temi, si me imel priložnost postavit na realna tla in naredit bedaka iz mene s tem, ko bi pokazal raziskavo, ampak ne...niti sluha od nje...glede na to, se lahko logično sklepa, da je nimaš in da si mastno lagal, ko si rekel da jo imaš in, da so vse tvoje trditve osnovane na tej neobstoječi raziskavi prav tako laži.
Pa da bomo dosledni, naj še na koncu tega posta ponovim, konec prejšnjega, mogoče boš pa le razumel kaj hočem od tebe, če dovoljkrat napišem. Tokrat, da res ne moreš zgrešit, je bistvo v krepkem tekstu in rdeče barve.
V naslednjem postu.
Daj raziskavo ali priznaj, da si si vse skupaj izmislil.