Število mrtvih na slovenskih cestah

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
lej ne obračaj mojih besed, ker sem svoj stavek začel z moje mnenje je. ti pa nekaj trdiš da je, ampak ko te vprašajo za nek dokaz se braniš na način " Dokaži da to ni res". s tem odnosom te pač noben ne bo jemal resno. saj nima veze kok ljudi bo pol govorilo da je bolj nevarno če greš 2sek v rdečo. nas zanima sedaj podatek, koliko ljudi več gre sedaj v rdečo ne pa kok nevarni so. pa nej analizirajo pol v keri sekundi je bolj nevarno
smile-1.gif

je pa tudi res, da če je sedaj več kršitev rdeče luči to še ne pomeni, da je tako zaradi ukinitve utripa zelene luči. že samo to da je kultura voznikov vse bolj na psu je velik faktor tu vmes.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
....je pa tudi res, da če je sedaj več kršitev rdeče luči to še ne pomeni, da je tako zaradi ukinitve utripa zelene luči. že samo to da je kultura voznikov vse bolj na psu je velik faktor tu vmes.
No vidiš. Tud če bi zdejle nalimal dokaz, da je zdej več voženj v rdečo bi potem rekel, da je to zaradi spremembe kulture, al pa bi še 100 drugih razlogov ki izpodbijajo rezultat lahko nalimal. Tu ni nikol konca.
Sej vidiš, če se po spremembi zakona število mrtvih zniža, bomo brali, da je to zaradi novega zakona in nič drugega. Politiki se bodo tolkli po prsih in dajali medalje. Če se pa po spremembi zakona število mrtvih zviša, bomo pa za tako stanje brali o 100 drugih vzrokih. od polne lune, vremena pa naprej, politiki pa nič krivi. Ampak njih itak boli ku. Oni kasirajo in farbajo folk.
Kdor verjame mojim trditvam pač verjame, kdor pa ne pač ne, ne mislim nikogar na silo prepričevat, to je njegov problem če si zatiska oči pred resnico.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Že prej napisal, lepo po vrsti, a te doma niso naučili,....
Ja potem pa kar začni odgovarjat na moja vprašanja, še iz prejšnjih tem. Kar poišči jih sam.
Tud to da lažem si ti začel - trditev brez dokazov al koko bi ti rekel?

Če že gremo tako nazaj, sem precej prepričan, da sem tudi v prejšnjih emah bil jaz tisti, ki te je prvi kaj vprašal, ti pa si se spet izvijal iz odgovora, tako kot v tej temi in smo ostali tam kot zdaj.

Hočeš vedet zakaj sem te oklical za lažnjivca? Na podlagi znanstve raziskave, ki sem jo opravil na osnovi te, in prejšnjih tem, kjer se vsakič, ko te kdo prosi da podpreš svoje trditve izogibaš odgovornosti, in namesto, da bi podprl to kaj govoriš s nečim, ki bi bilo vsaj od daleč podobno dokazu, še naprej trosiš nesmisle. orej sem se motil, nisi lažnjivec, si kronični lažnjivec, ne znaš in ne moreš nehat, ko te pa kdo ujame v past pa nočeš priznat svojih napak ampak se poskušaš izmuznat iz lastne zanke laži na najbolj patetične in transparentne načine.

Torej na pdlagi vseh dokazov ter raziskave, ki sem jo opravil trdim da je Synthman kronični lažnivec. Sem že par dni nazaj mislil narediti še javnomnenjsko raziskavo, pa mislim da dokazi govorijo sami za sebe in, da ta ni potrebna. Mislim, da se bodo vsi strinjali, da moja teorija drži. Edina stvar, ki lahko ovrže mojo teorijo, je da Synthman pride na plano s kakšnim dokazom, ampak verjetnost za to je tako majhna, da mi skoraj tega nebi bilo treba pisat.

Seveda, pa bi prav rad videl, da nimam prav, a edini, ki lahko to dokaže je Synthman...torej ali boš naredil lažnjivca iz mene ali ne
smirk-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Citat:
Že prej napisal, lepo po vrsti, a te doma niso naučili,....
Ja potem pa kar začni odgovarjat na moja vprašanja, še iz prejšnjih tem. Kar poišči jih sam.
Tud to da lažem si ti začel - trditev brez dokazov al koko bi ti rekel?

Če že gremo tako nazaj, sem precej prepričan, da sem tudi v prejšnjih emah bil jaz tisti, ki te je prvi kaj vprašal, ti pa si se spet izvijal iz odgovora, tako kot v tej temi in smo ostali tam kot zdaj.

Hočeš vedet zakaj sem te oklical za lažnjivca? Na podlagi znanstve raziskave, ki sem jo opravil na osnovi te, in prejšnjih tem, kjer se vsakič, ko te kdo prosi da podpreš svoje trditve izogibaš odgovornosti, in namesto, da bi podprl to kaj govoriš s nečim, ki bi bilo vsaj od daleč podobno dokazu, še naprej trosiš nesmisle. orej sem se motil, nisi lažnjivec, si kronični lažnjivec, ne znaš in ne moreš nehat, ko te pa kdo ujame v past pa nočeš priznat svojih napak ampak se poskušaš izmuznat iz lastne zanke laži na najbolj patetične in transparentne načine.

Torej na pdlagi vseh dokazov ter raziskave, ki sem jo opravil trdim da je Synthman kronični lažnivec. Sem že par dni nazaj mislil narediti še javnomnenjsko raziskavo, pa mislim da dokazi govorijo sami za sebe in, da ta ni potrebna. Mislim, da se bodo vsi strinjali, da moja teorija drži. Edina stvar, ki lahko ovrže mojo teorijo, je da Synthman pride na plano s kakšnim dokazom, ampak verjetnost za to je tako majhna, da mi skoraj tega nebi bilo treba pisat.

Seveda, pa bi prav rad videl, da nimam prav, a edini, ki lahko to dokaže je Synthman...torej ali boš naredil lažnjivca iz mene ali ne
smirk-1.gif
Tvoj problem. Mojega laganja bi bil še najbolj vesel tist umrli motorist, ki ga je zbil voznik ki je priletel v rdečo. Ker bi bil danes še živ.. Ampak žal nima te sreče.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
umrli motorist nima nobene veze s tem ker že prej so ljudje peljali v rdečo in še bojo. edino vprašanje je sedaj ali je po ukinitvi UZ tega več. pa ko trdiš da bi tudi če bi pokazal raziskavo oz. dokaz bi našli 100 razlogov zakaj je tega več. Prav imaš, ker tudi je 100 razlogov ali več zakaj se to dogaja. Ti najdeš en razlog ki tebi najbolj ustreza in se ga držiš kot pijanec plota, za vse ostale razloge, ki ti jih pa drugi napišejo pa daš neke bedne primerjave s politiko. Razlogov zakaj je tako je veliko, nikoli ni en sam.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:

Tvoj problem. Mojega laganja bi bil še najbolj vesel tist umrli motorist, ki ga je zbil voznik ki je priletel v rdečo. Ker bi bil danes še živ.. Ampak žal nima te sreče.

Samo če imaš prav, to pa nihče ne ve, ker ali iz neznanega razloga nočeš dat dokaza, ali pa se lažeš ko rečeš da imaš dokaz.

Vse kar lahko sklepamo iz te tvoje zadnje izjave je, da si zelo verjetno lažnivec, definitivno pa slab človek, ker v svoj bran namesto dejstev vlačiš nedolžno umrlo osebo, ki se tukaj ne more branit, oz povedat kaj se je zgodilo. In zdaj naj mi tebi, človeku brez kakršnekoli kredibilnosti slepo verjamemo kakšen bi bil rezultat v drugačni situaciji kljub temu, da ne obstaja niti en dokaz, da imaš prav. Bravo, presegel si moja pričakovanja, saj si nisem mislil, da lahko imam slabše mnenje o tebi, kot sem ga že imel, ampak s to zadnjo izjavo pa si se res pokazal v pravi luči.

Že nekaj strani nazaj sem ti rekel, da imam tebe in tvoje laži stisnjene v kot, da se ne boš izmuznil s nikakršnimi patetičnimi izgovori in spremembami teme, vse bedarije ki jih trosiš okoli so še vedno odvisne od tistega, kar že od samega začetka hočem od tebe. En samcat dokaz, za katerega trdiš da ga imaš, da imaš prav. Dopuščam možnost, da se motim, da imaš prav, da bi tista nedolžna oseba, ki si jo vrgel pred mene v upanju da bom pozabil na tvoje laži, preživela če bi obveljala tvoja, ampak dokler je edina stvar ki pride iz tvojih ust oz glede na to da smo na forumu izpod tvojih prstov, prazne besede brez dokazov, da je to res, pa imamo ostali prav, in pravico, da te smatramo za umazanega lažnivca.

Vrniva se na moje prvotno vprašanje v tej temi, nehaj se izmikat odgovoru s referencami na stare teme in nehaj zahtevat od mene dokazov, ki jih sam nisi pripravljen predstavit. V nasprotju s tem kar si misliš, in kar si že nekajkrat v teh zadnjih par straneh napisal, bi jaz prav rad videl dokaze, zato te tudi že par dni prosim za njih. Naj ponovim, zelo rad bi videl dokaze, ki jih imaš! Dokler pa jih ne predstaviš pa je tvoje mesto v greznici interneta, kamor si se sam postavil s svojimi podlimi dejanji.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.634
211
63
Kranj
včeraj 2 kolesarja mrtva, to šteje tudi? sožalje svojcem....

samo so si kolesarji dost krivi sami, včeraj zvečer 1-2 od 20 da sta imela zvečer luč....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:

Samo če imaš prav, to pa nihče ne ve, ker ali iz neznanega razloga nočeš dat dokaza, ali pa se lažeš ko rečeš da imaš dokaz.

Vse kar lahko sklepamo iz te tvoje zadnje izjave je, da si zelo verjetno lažnivec, definitivno pa slab človek, ker v svoj bran namesto dejstev vlačiš nedolžno umrlo osebo, ki se tukaj ne more branit, oz povedat kaj se je zgodilo. In zdaj naj mi tebi, človeku brez kakršnekoli kredibilnosti slepo verjamemo kakšen bi bil rezultat v drugačni situaciji kljub temu, da ne obstaja niti en dokaz, da imaš prav. Bravo, presegel si moja pričakovanja, saj si nisem mislil, da lahko imam slabše mnenje o tebi, kot sem ga že imel, ampak s to zadnjo izjavo pa si se res pokazal v pravi luči.

Že nekaj strani nazaj sem ti rekel, da imam tebe in tvoje laži stisnjene v kot, da se ne boš izmuznil s nikakršnimi patetičnimi izgovori in spremembami teme, vse bedarije ki jih trosiš okoli so še vedno odvisne od tistega, kar že od samega začetka hočem od tebe. En samcat dokaz, za katerega trdiš da ga imaš, da imaš prav. Dopuščam možnost, da se motim, da imaš prav, da bi tista nedolžna oseba, ki si jo vrgel pred mene v upanju da bom pozabil na tvoje laži, preživela če bi obveljala tvoja, ampak dokler je edina stvar ki pride iz tvojih ust oz glede na to da smo na forumu izpod tvojih prstov, prazne besede brez dokazov, da je to res, pa imamo ostali prav, in pravico, da te smatramo za umazanega lažnivca.

Vrniva se na moje prvotno vprašanje v tej temi, nehaj se izmikat odgovoru s referencami na stare teme in nehaj zahtevat od mene dokazov, ki jih sam nisi pripravljen predstavit. V nasprotju s tem kar si misliš, in kar si že nekajkrat v teh zadnjih par straneh napisal, bi jaz prav rad videl dokaze, zato te tudi že par dni prosim za njih. Naj ponovim, zelo rad bi videl dokaze, ki jih imaš! Dokler pa jih ne predstaviš pa je tvoje mesto v greznici interneta, kamor si se sam postavil s svojimi podlimi dejanji.
Prav boli me qrac, kaj si ti misliš o meni, pa tudi če v vsak post 3x dnevno napišeš da lažem - seveda brez dokazov za tvojo trditev. Itak to več pove o tebi in tvoji kulturi kot pa o meni.
Tisti, ki je ba bavarcu zapeljal v rdečo pa ni umrl, tko da lahko ga greš vprašat, če je v rdečo zapeljal namerno in če je motorista namerno ubil.
Kaj misliš kaj bo rekel?

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
včeraj 2 kolesarja mrtva, to šteje tudi? sožalje svojcem....

samo so si kolesarji dost krivi sami, včeraj zvečer 1-2 od 20 da sta imela zvečer luč....

Sta pač izkoristila kazni še po stari tarifi, se splača še danes do polnoči.
Citat:
. Kolesar pri vožnji ni uporabljal varnostne čelade
Gremo stavit, da bodo kmalu predpisani tud denarne kazni za nenošenje čelade, ko greš v bližnjo trgovino, pa hitrost ne preseže 10km/h?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:

Prav boli me qrac, kaj si ti misliš o meni, pa tudi če v vsak post 3x dnevno napišeš da lažem - seveda brez dokazov za tvojo trditev. Itak to več pove o tebi in tvoji kulturi kot pa o meni.
Tisti, ki je ba bavarcu zapeljal v rdečo pa ni umrl, tko da lahko ga greš vprašat, če je v rdečo zapeljal namerno in če je motorista namerno ubil.
Kaj misliš kaj bo rekel?

Brez dokazov
d055.gif
Joj, nisem vedel, da se pogovarjam s nekom, ki sploh ne zna brat. Zdaj mi je jasno zakaj nikoli ne odgovoriš na zastavljeno vprašanje, očitno tisti, ki ti bere naše poste izpušča stvari, ki bi ti škodile. če bi jih videl. Zato tudi ne veš za moje dokaze.

Če pa slučajno znaš brat pa si kar zapomni. Tvoje obnašanje kaže na vse kaj drugega kto na to, da ti je vseeno, da te imamo tukaj za lažnjivca. Ne, tvoje obnašanje kae na to, da ti je še kako zelo mar za to, kakšno mnenje imamo drugi o tebi, glede na kako močno zatrjuješ da ti je vseeno, sem 100% prepričan, da ti tvoj ponižujoči položaj ne da spat ponoči. Še je čas, da ohranič delček dostojanstva sintič, še imaš možnost da te v nočnih morah nehamo preganjati alterjevci, dostavi dokaz, ki si nam ga dolžan,ali pa priznaj da se lažeš, pa boš imel mirno vest in boš lahko spet v ponoči spal
grims-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.397
113
Ja upam da je danes zanjič da sem videl junake kako prihajajo po mojem pasu proti meni. V kakšnem nepreglednem ovinku. In ja prehitevali so.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Vceraj so bile dovoljene sanje, danes pa je nov dan. Kako varno se kaj pocutite ? Kje so posnetki izpada drzavnega proracuna exHair ?
wink-1.gif