Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tvoj problem. Mojega laganja bi bil še najbolj vesel tist umrli motorist, ki ga je zbil voznik ki je priletel v rdečo. Ker bi bil danes še živ.. Ampak žal nima te sreče.
Samo če imaš prav, to pa nihče ne ve, ker ali iz neznanega razloga nočeš dat dokaza, ali pa se lažeš ko rečeš da imaš dokaz.
Vse kar lahko sklepamo iz te tvoje zadnje izjave je, da si zelo verjetno lažnivec, definitivno pa slab človek, ker v svoj bran namesto dejstev vlačiš nedolžno umrlo osebo, ki se tukaj ne more branit, oz povedat kaj se je zgodilo. In zdaj naj mi tebi, človeku brez kakršnekoli kredibilnosti slepo verjamemo kakšen bi bil rezultat v drugačni situaciji kljub temu, da ne obstaja niti en dokaz, da imaš prav. Bravo, presegel si moja pričakovanja, saj si nisem mislil, da lahko imam slabše mnenje o tebi, kot sem ga že imel, ampak s to zadnjo izjavo pa si se res pokazal v pravi luči.
Že nekaj strani nazaj sem ti rekel, da imam tebe in tvoje laži stisnjene v kot, da se ne boš izmuznil s nikakršnimi patetičnimi izgovori in spremembami teme, vse bedarije ki jih trosiš okoli so še vedno odvisne od tistega, kar že od samega začetka hočem od tebe. En samcat dokaz, za katerega trdiš da ga imaš, da imaš prav. Dopuščam možnost, da se motim, da imaš prav, da bi tista nedolžna oseba, ki si jo vrgel pred mene v upanju da bom pozabil na tvoje laži, preživela če bi obveljala tvoja, ampak dokler je edina stvar ki pride iz tvojih ust oz glede na to da smo na forumu izpod tvojih prstov, prazne besede brez dokazov, da je to res, pa imamo ostali prav, in pravico, da te smatramo za umazanega lažnivca.
Vrniva se na moje prvotno vprašanje v tej temi, nehaj se izmikat odgovoru s referencami na stare teme in nehaj zahtevat od mene dokazov, ki jih sam nisi pripravljen predstavit. V nasprotju s tem kar si misliš, in kar si že nekajkrat v teh zadnjih par straneh napisal, bi jaz prav rad videl dokaze, zato te tudi že par dni prosim za njih. Naj ponovim, zelo rad bi videl dokaze, ki jih imaš! Dokler pa jih ne predstaviš pa je tvoje mesto v greznici interneta, kamor si se sam postavil s svojimi podlimi dejanji.