Steljali na voznika ker je bežal

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

Japajade. Ko se je policaj pognal za njim, so se ta hudi prekrški šele začeli. Prej je mulc vozil samo brez izpita, potem pa sta kar dva vozila prehitro. mulc in še policaj.

Če bi policaj mulca pustil pri miru, bi mulc še danes živel.

Vožnje brez izpita mu pa policaj ne more preprečiti, saj mu izpita ne more dati.

Hmm

Vožnja brez izpita - hud prekršek saj pomeni da poba ni znal vozit motorja.

Neregistriran motor - hud prekršek saj pomeni da motor ni tehnično brezhiben.

Ogrožanje ostalih v prometu - hud prekršek.

Torej ti trdiš da ko ga je policist začel lovit je motorist:

- zgubil vozniškega

- motor se mu je neregistriral

A pred začetkom lova je vse to imel ?

Se ti ne zdi da je ponavadi obratni vrstni red ?

Policaj ga nebi šel lovit če bi se se motorist ustavil.

Če če če... ga nebi lovili bi se zaletel v mali avtomobil z mlado mamico in 2 dojenčkoma in vse ubil...

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Japajade. Ko se je policaj pognal za njim, so se ta hudi prekrški šele začeli. Prej je mulc vozil samo brez izpita, potem pa sta kar dva vozila prehitro. mulc in še policaj.
Če bi policaj mulca pustil pri miru, bi mulc še danes živel.
Vožnje brez izpita mu pa policaj ne more preprečiti, saj mu izpita ne more dati.

Hmm

Vožnja brez izpita - hud prekršek saj pomeni da poba ni znal vozit motorja.
Neregistriran motor - hud prekršek saj pomeni da motor ni tehnično brezhiben.
Ogrožanje ostalih v prometu - hud prekršek.

Torej ti trdiš da ko ga je policist začel lovit je motorist:

- zgubil vozniškega
- motor se mu je neregistriral

A pred začetkom lova je vse to imel ?

Se ti ne zdi da je ponavadi obratni vrstni red ?

Policaj ga nebi šel lovit če bi se se motorist ustavil.

Če če če... ga nebi lovili bi se zaletel v mali avtomobil z mlado mamico in 2 dojenčkoma in vse ubil...
Nisem nikjer napisal, da je mulc vozil po predpisih in da si ni zaslužil kazni.

Ampak to še ne da pravice policaju, da ga brezglavo zasleduje. Očividci so povedali, da so ga sledili več kilometrov par metrov za ritjo. Kar je skrajno nevarno, in tud na koncu se je končalo tako kot je možno predvidet - s smrtjo.

In če je bil že mulc tolk neumen, da je pobegnil, bi bil lahko policaj toliko pameten, da ga ne bi gonil v smrt.

čeče... Ni treba bit posebej pameten, da je mulc, ko se je policaj pognal za njim še pospešil. In tako povečal možnosti, da ubije poleg sebe še koga- pa tud policaj bi lahko povozil mamico z otroki, saj je divjal z ničmanjšo hitrostjo kot mulc.

Če ga policaj ne bi lovil, bi bil mulc še danes živ.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Tak frajer bi se verjetno ubil prej ali slej. Danes je v SLO novicah zgodba, kjer 15-letnik vozi avto, z dvema razlicnima tablicama, policisti so ga hoteli ustaviti, a se, tako po tvoji kurji pameti, ni dal. Pocil je v enega v kriziscu, ker je zapeljal v rdeco. Ni zrel za milostni strel, starsem pa placilo kazni za skodo? Da se tak kresne vame ga sam prefukam kot zmaja oz. ob prisotnosti policistov jim stisnem za vecerjo, da z njim "milostno" ravnajo. Tako golazen je treba spravit s cest, na lep ali grd nacin.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
. Tako golazen je treba spravit s cest, na lep ali grd nacin.
Ja in zakaj jis s cest spravljajo na grd način s smrtnimi žrtvami in streljanjem, če se da tudi na lepši način?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Tak frajer bi se verjetno ubil prej ali slej. Danes je v SLO novicah zgodba, kjer 15-letnik vozi avto, z dvema razlicnima tablicama, policisti so ga hoteli ustaviti, a se, tako po tvoji kurji pameti, ni dal. Pocil je v enega v kriziscu, ker je zapeljal v rdeco. Ni zrel za milostni strel, starsem pa placilo kazni za skodo? Da se tak kresne vame ga sam prefukam kot zmaja oz. ob prisotnosti policistov jim stisnem za vecerjo, da z njim "milostno" ravnajo. Tako golazen je treba spravit s cest, na lep ali grd nacin.
Malo podrobneje preberi: starejši sopotniki od katerih so trije zbežali, različne tablice na avtu (od tega ena ukradena), bivališče v okolici Grosuplja, potem prebereš še Hojnikov komentar in zadeva je jasna - na delu so brazilci
evil.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
. Tako golazen je treba spravit s cest, na lep ali grd nacin.
Ja in zakaj jis s cest spravljajo na grd način s smrtnimi žrtvami in streljanjem, če se da tudi na lepši način?

Ti res ne dojameš?

Tisti, ki bežijo in se pri tem ubijejo so sami silili v smrt. Kolikor je morda kruto ampak čisto prav je, da se je zgodilo kar se je zgodilo. Sicer bogi njegovi starši in bližnji. A kaj, če bi ga policaji spustili. In bi tipčku malo zrastla jajca (ego) in bi se spet podal na ilegalno vožnjo. Tokrat morda z avtom ali kakim tovornjakom... in pri tem ubil mlado družino?

Čisto prav je, da policaji reagirajo kakor reagirajo. Drugače bi vsak mulo (kot si verjetno ti) mislil, da lahko dela kar ga je volja.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik synthman pravi:Ampak to še ne da pravice policaju, da ga brezglavo zasleduje. Očividci so povedali, da so ga sledili več kilometrov par metrov za ritjo. Kar je skrajno nevarno, in tud na koncu se je končalo tako kot je možno predvidet - s smrtjo.

In če je bil že mulc tolk neumen, da je pobegnil, bi bil lahko policaj toliko pameten, da ga ne bi gonil v smrt.

Še kar nakladaš?

Če slučajno nisi ugotovil je ta cesta relativno blizu meje. Motorno kolo brez registracije - pospeši, ko ga policist ustavlja -----) precej mogoče, da je izvidnik za šverc ilegalcev ali še česa drugega?

V glavnem: bluziš o zadevah o katerih se ti niti ne sanja, poleg tega pa verjameš kar kar nekdo napiše kot izliv na policiste, čeprav je original formalna novica drugačna. Tako je bilo tudi s tvojim kolesom z motorjem in motornim kolesom. Ali pa le ti ne znaš brat.

PS: Sedaj sem si ogledal še video na 24kur: za bruhat.

Bogi prestašen (x-krat poudarjeno) fantič je bežal, za katerega vaščani pravijo, da je bil priden in miren fant in pa seveda pravi policijski lov. Za bruhat. Da ne govorim o tem, da se postavljajo v vlogo boga ali ne vem česa, ker očitno vedo, kaj je mulo mislil v zadnjih trenutkih in zakaj je potem stiskal in bežal. A so morda šli v onostranstvo in ga povprašali. Še enkrat: za bruhat.

Tisti, ki je v ZDA postrelil x otrok je bil tudi sicer zelo priden in miren fant.
rolleyes-1.gif
Super a ne, bi mu morali dati še medaljo zato, saj je bil priden in miren. Fak ej.

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Vedno, ko se kdo ubije, vedo o njem poveadti vse najlepše...poba je vsekakor škoda, dejstvo pa je, da je s tem dejanjem dokazal, da je nevaren za okolico. Motor, ki prileti v avto, z lahkoto ubije ljudi v avtu, da ne govorim o pešcih. Ja, ta naša grda Policija nesramna, lovi bežoče osebke....
hysterical-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Mnjah, brez veze še kaj komentirat o tem.

Je pa dejstvo tudi tole. ne vem točno kako je s policisti tiste PP, vem le, da sta se par mesecev nazaj dva ubila, ko sta se zaletela na privat vožnjah. En je bil baje celo pijan. Tako da...
Drugo dejstvo pa je, da jih je v tistih krajih občutno premalo na cesti (sploh se jih ne opazi), da bi morda izločali debile, ki se vozijo s 60 km/h in potem še 10 tistih za njim, ki nimajo jajc za prehitet, obvladajo pa vožnjo 1m za ritjo predhodnika, tako da, če hočeš mimo, moraš obvezno užgat mimo vseh v enem šusu, ker drugega ti ne preostane.
uf-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ne vem zakaj je bilo meni jasno, da če sem naredil pizdarijo in so me dobili, da je bolje ustavit, požret vse kazni ki pridejo in seveda sem vedel da bo doma fotr popizdil totalno, ampak v glavi sem imel - nikogar nisem poškodoval, sam sem vredu in bo že.

Hvalabogu mi je fotr lepo povedal da če se pripeljem z motorjem k bajti, lahko kar zunaj spim... Tako sem se samo parkrat peljal z mopedom, pa še to se spomnim, kako hitro je prišlo do padca in sem kar se tiče enoslednih vozil ostal na skiroju pa biciklu (s katerim pa se lahko noro adrenalinsko voziš po gozdu)....

Če mulariji tastari ne vcepijo v glavo da imajo določena dejanja določene posledice, bo najbolj prepotentna mularija to sama sprobala. In seveda trpela posledice, med njimi tudi tragične kot ta, ampak če bi dečko ustavil pri policijski kontroli, bi imel lekcijo za celo življenje (katere se bi lahko sam od sebe zavedal že prej, ko je zajahal motorno kolo)... kar pa je tudi poanta policijskih kontrol.

Zakaj pa jaz nisem pritisnil ko so me ustavljali ob 2:30 ponoči? saj bi jim verjetno ušel.... z marico ne bi mogli slediti... Ne, pač sem ustavil, počakal, pihnil in peljal naprej, saj nisem imel kaj skrivat...

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ksz
Če potegnem črto...
V tem topicu sem prišel do spoznanja, da se ne splača policajem ustavljat, ker so itak oni krivi če te začnejo lovit.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Ne vem zakaj je bilo meni jasno, da če sem naredil pizdarijo in so me dobili, da je bolje ustavit, požret vse kazni ki pridejo in seveda sem vedel da bo doma fotr popizdil totalno, ampak v glavi sem imel - nikogar nisem poškodoval, sam sem vredu in bo že.

Zakaj pa jaz nisem pritisnil ko so me ustavljali ob 2:30 ponoči? saj bi jim verjetno ušel.... z marico ne bi mogli slediti... Ne, pač sem ustavil, počakal, pihnil in peljal naprej, saj nisem imel kaj skrivat...

Če bi bili vsi taki kot ti, ki ne delajo prekrškov, potem bi lahko policaji zaprli štacuno.
So pa tud taki, ki prekrške delajo, in zaradi takoh pač policaji ustavljajo.
So pa tud taki, ki ne ustavijo, in se prej ubijejo, preden jih policaji ulovijo, zato je takšen lov prepovedan.

Direktor policije v Kopru je ustanovil komisijo, ki bo raziskala okoliščine nesreče. In če bo komisija korektno raziskala nesrečo, (v kar sicer dvomom ) bosta policaja ki sta ubežnika lovila pošteno kaznovana.
Take komisije bi morale bit neodvisne in nepristranske.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

Če bi bili vsi taki kot ti, ki ne delajo prekrškov, potem bi lahko policaji zaprli štacuno.
So pa tud taki, ki prekrške delajo, in zaradi takoh pač policaji ustavljajo.
So pa tud taki, ki ne ustavijo, in se prej ubijejo, preden jih policaji ulovijo, zato je takšen lov prepovedan.

Direktor policije v Kopru je ustanovil komisijo, ki bo raziskala okoliščine nesreče. In če bo komisija korektno raziskala nesrečo, (v kar sicer dvomom ) bosta policaja ki sta ubežnika lovila pošteno kaznovana.
Take komisije bi morale bit neodvisne in nepristranske.

Hvalabogu niso vsi kot jaz, čene bi blo dolgcajt
smile-1.gif

Kakšen lov je prepovedan!?!?!? Policijsko zasledovanje z opozorilnimi sirenami in utripajočimi lučmi????

Fak no model, kje ti žviš, če bi blo po tvoje potem bi jaz (in vsi ostali) komot vozil mimo patrulj ki bi samo neki mahale z enimi lizikami tm pred mano, saj če ustaviš te lahko pregledajo, če pa pobegneš, pa bognedaj da ti kaj storijo ker bojo najebal?

Sicer pa kot vidmo te je tvoja mama rojevala skozi usta, edino to še pojasni tvoje izjave...

Vsak ki beži pred policijo nekaj skriva. KAj je to, policija ne more vedeti dokler ga (se) ne ustavi in pregleda. Tako da tisti trenutek ko se ti odločiš bežat, je isto ali bežiš pred kaznijo ali zato ker tihotapiš plutonij, zaustaviti te je treba na vsak način ker je očitno le eno - da si zločinec. Z begom si si nabral prvi prekršek in dal policiji dovoljenje za zasledovanje, tako da so vse posledice samo tvoja odgovornost... Ampak saj to ti je hotelo pojasniti že tolk forumašev, pa ti ne prebije... Zgleda da tudi zato lahko bežiš, ker svinčena krogla niti pod razno ne bi prebila tvoje betice...

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
saj če ustaviš te lahko pregledajo,

pregledajo lahko le če se jaz strinjam se tem, razen če imajo za to nalog

Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Vsak ki beži pred policijo nekaj skriva. KAj je to, policija ne more vedeti dokler ga (se) ne ustavi in pregleda. Tako da tisti trenutek ko se ti odločiš bežat, je isto ali bežiš pred kaznijo ali zato ker tihotapiš plutonij, zaustaviti te je treba na vsak način ker je očitno le eno - da si zločinec.

a jaz tudi kaj skrivam pred njimi kljub temu da se skrivam doma
grims-1.gif

Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Z begom si si nabral prvi prekršek in dal policiji dovoljenje za zasledovanje, tako da so vse posledice samo tvoja odgovornost...

aha se pravi če jaz peljem čez rdečo v trenutku ko se je preklopila oziorma malo za tem čeprav bi lahko varno ustavil, policistu da, kljub temu da imajo že prečno vozeči zeleno in vozijo po cestišču, na polno se zagnat za mano v križšče in naredit splošno prometno???
ne-ne-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Po mojih informacijah lahko pregledajo vsako vozilo, ce obstaja sum... ...npr., da prevazas mamila. Ps: me zanima kako bi bil pameten pri crnih financarjih z brzostrelkami v italiji. Tam ti lahko avto razstavijo in ti ga potem vrnejo v delih. Ce pa kaj prevec gobcas si pa v marici se pred drugo besedo. To so sicer info iz tretje roke, tako da je mozno vmes kaj pretiravanja.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Mene so v Avstriji (v sredi Avstrije) že pregledovali. Zapora avtoceste in vse Neavstrijce na parkirišče, kontrola nalepke, dokumentov in nato še carinski pregled. Primerno oboroženi. Me prav zanima, kaj bi bilo, če bi kdo bežal. Tistih avtomatskih pušk verjetno niso imeli samo za okras.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
@boskosi

Mešaš jabolka in hruške.

Govora je o begu, torej te je moral policaj ustaviti in beg je v tem primeru kaznivo dejanje.