Seveda domači ne paše, ta je že v osnovi mešan z vodo, potem pa narediš špricer je pa enostavno preveč vode..... Voda na kvadrat.Ne vem, sem probal marsikaj, tudi domačega, pa mi ne paše za mešanje... No, saj tako ali tako bi bilo bolje, da nebi ničesar
Prekmurci tolčejo le Petanjski vrelec. Jaz ga tudi kupujem je boljši oziroma manj mehurčkast. Je pa res da mi je Jamnica še boljšaKaj pa druga polovica špricarja? Radenska, Kraljevi ali Petanjski vrelec, Rogaška, kaka hrvaška mineralna?
Pij kavo pa pusti dede pri miru.Najbrž... Nic ne vpije bolj po testosteronu kot razredceno vino. No, mrbit dizertacije na temo.
Brezvezni intermezzo, ne dajte se motit... Sigurno je še kje kaka čudežna mineralna voda, ki ni bila omenjena. Tu, imam občutek, se niste dobro razdelali vsega. Naj vas moj dolgčas ne obeshrabri...
Čudežna slatina seveda, na Jezerskem je ena taka. Tudi v špricer se lepo zameša.Brezvezni intermezzo, ne dajte se motit... Sigurno je še kje kaka čudežna mineralna voda, ki ni bila omenjena. Tu, imam občutek, se niste dobro razdelali vsega. Naj vas moj dolgčas ne obeshrabri...
Seveda. To je tema za moške. Še vedno pa mi ni skoraj nihče odgovoril za kleti,kjer imajo dober vin za špricer
5 strani na temo špricerja... Ze pri pizzi in hamburgerju clovek ze malo zmaje z glavo, ampak špricer je pa čisto drug level...
Še nisem imel take Radenske ( ali katere druge podobne gazirane pijače), ki bi v enem dnevu zgubila mehurčke. Če je ok zaprta seveda. Pa, da je ne pustiš samo 1 deci v plastenki.