Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Bom napisal, da še nisem imel Radenske ( ali druge slatine, al kako se napiše), ko po enem dnevu ko je odprta ne bi bila več ok za špricer. Ampak okusi so različni. Pa sem zelo občutljiv na špricer brez mehurčkov. Bevande pa ne pijem.
Ps: Če grem pa v kakšno klet pa ne pijem špricarja. Takrat se samo čistaka pije/degustira.
Jaz bi šel v klet kjer bi probat kater je najboljši za špricer . Vsako leto hodim po takih kleteh tako da vem kaj se tam pije, ampak sedaj bi Štajerca ali pa Prekmurci.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.