Rano na Kredarici nisem. Je pa vsako jutro pri nas sedaj temperatura vsaj - 3 če ne manj. (Moral sem malo razjeziti Štajerce)A ti si na Kredarici doma? Ni. Vročina je. Sicer pa mi špricare žgemo celo leto.
Rano na Kredarici nisem. Je pa vsako jutro pri nas sedaj temperatura vsaj - 3 če ne manj. (Moral sem malo razjeziti Štajerce)
To je samo priporočilo! Tudi župnik popije vsaj malo vinčka iz keliha.A ne priporoča sedaj cerkev 40 dni brez alkohola?
A ne priporoča sedaj cerkev 40 dni brez alkohola?
Tisti pod gasom ne znajo štet? (Avtofun, mr. Snick?)Zanimivost: post traja od pusta do velike noči = 46 dni, imenuje pa se 40dnevni post. Zakaj?
8888 ajde.
Zato ker se nedelje ne štejejo. Drgač pa se ne postim. Razen na petke,takrat jem ribo.Zanimivost: post traja od pusta do velike noči = 46 dni, imenuje pa se 40dnevni post. Zakaj?
8888 ajde.
Tisti pod gasom ne znajo štet? (Avtofun, mr. Snick?)
Svinjsko ribo?Zato ker se nedelje ne štejejo. Drgač pa se ne postim. Razen na petke,takrat jem ribo.
Aja Avto fun, jaz hočem iz kleti ne iz trgovine
Pa veš zakaj ne štejejo?Zato ker se nedelje ne štejejo. Drgač pa se ne postim. Razen na petke,takrat jem ribo.
Aja Avto fun, jaz hočem iz kleti ne iz trgovine
Sam za špricer Janževca.
S tem si vse povedal. Kako se že reče, si vija, vaja, ven, iz teme
sevede, ker pač... enako kot je una, da je konjak za 5k€ 500x boljši k en za 50
Falil si, ravno v tem je poanta, Janževec je dražji od domačega, pa ene 300x slabši. Janžvca piješ še samo ti, moj deda pa ostala upokojenska garda. Navada je hudič, ker pa včasih je bil menda vrhunski
Isto je zadnjič pri sosednji mizi en starec ponosno razlagal in se hvalil da je f*ukal in fantje, ne boste verjeli, pobrito je imela! Dobro jutro, vse so pobrite že zadnjih 30 let No če v to zgodbo nekako vključim janževca... pač čas ga je povozil.
Tebe je cas povozil, dlake se vracajoFalil si, ravno v tem je poanta, Janževec je dražji od domačega, pa ene 300x slabši. Janžvca piješ še samo ti, moj deda pa ostala upokojenska garda. Navada je hudič, ker pa včasih je bil menda vrhunski
Isto je zadnjič pri sosednji mizi en starec ponosno razlagal in se hvalil da je f*ukal in fantje, ne boste verjeli, pobrito je imela! Dobro jutro, vse so pobrite že zadnjih 30 let No če v to zgodbo nekako vključim janževca... pač čas ga je povozil.
Tebe je cas povozil, dlake se vracajo