Mislim, da čutim kadar imam pulz 180 ali 120.Pa ti je dejansko srce nabijalo 177x/min ali samo ura pobezlala?
Mislim, da čutim kadar imam pulz 180 ali 120.Pa ti je dejansko srce nabijalo 177x/min ali samo ura pobezlala?
Tema je o urah vi ste ši pa že na medicinsko raven. Po ene treh mesecih uporabe f7x lahko povem da je spet najlepša ura. Prej je bila f3. Ker je veemenv pyzdi, ker se mi ne da..... programe še neki nisem koristil. Joja, bord, kolo, to ja.Sam da Garmin pogruntal lučko. Po xxx letih? Svetovno. Js jo dnevno uporabljam. Od vsega na uri ravno lučko koristim dnevno.
Lučka je res ena daleč najbolj uporabnih zadev na fenixu. Vsak dan uporabljam.Fizično te ure koštajo 50€ verjetno da jih naredijo, in ravno zaradi medicine ti računajo verjetno nX maržo. No eni, jih pa za lučko kupite.
A to si pravilno izmeril zapestje? Sicer ta obseg se men ne zdi najbolj optimalna meritev zapestij. Ker nekdo lahko bolj zategne vrvico, nekdo manj, pa je razlike lahko tudi 1,5cm. Po moje bi bilo najboljš s šublerjem izmerit. S šublerjem imam jaz 55mm čez zapestje.Med 18,5 in 19. Sliko sem pa obesil par strani nazaj. Najbolje je, da gres v kaksno trgovino in probas različne variante.
S šiviljskim trakom od žene. Na eno strani kosti in na drugi. Je pa odvisno ja Kok zategnes. Šublerja pa pri sebi nimam.A to si pravilno izmeril zapestje? Sicer ta obseg se men ne zdi najbolj optimalna meritev zapestij. Ker nekdo lahko bolj zategne vrvico, nekdo manj, pa je razlike lahko tudi 1,5cm. Po moje bi bilo najboljš s šublerjem izmerit. S šublerjem imam jaz 55mm čez zapestje.
F8 bo čez ene 5 let.Bom šel pa itak potem v trgovino probat. Samo mal tipam, ker bom mogoče clo počakal na F8.
Pa kakšna je ta famozna lučka ?Lučka je res ena daleč najbolj uporabnih zadev na fenixu. Vsak dan uporabljam.
Kaj imaš ti že za eno uro? Pa kakšna vadba je bila, da bezlja tok utrip?
Prav lahko se zgodi, da bo že letos.F8 bo čez ene 5 let.
Based on the company’s official announcements, we expect the Garmin Fenix 8 release date to be August 2023 or January 2024.F8 bo čez ene 5 let.
Če ti kaj pomaga. Ko sem 2 leti nazaj začel redno hoditi na Pohorje je bil pri vzponu, ki je trajal cca 70 minut moj utrip preko 162 cca 21 minut, maks sem imel med 180 in 185 (Cona 4 se mi začne pri 163 bpm). Konec istega leta je bil moj maks utrip 165, preko 163 bpm pa sem bil samo še 8 minut. V tistem letu sem imel 57 vzponov na Pohorje, vse v približno istih časovnih okvirih.Takšen imam tudi plan zdaj. 2x na teden daljši tek na nižjem HR, 1x na teden hrib, 1x kolo turistično po ravnem. V upanju, da se zgradi močna baza, da bo potem v hrib 130 in ne 150 ob istem tempu. Me prav zanima kok se bo hoja v hrib poznala pri kondiciji in obratno. Kok bo tek pomagal za hojo v hrib.