Pri HRmax dobim isti rezultat, kot pri formuli 220-leta. Kot rečeno, vse to deluje po istem principu, neglede, kako hočeš računat in obračat številke.
Si si dal testing HR 47 ročno ali si pustil, da ti ura določi? Ker HR v spanju je nižji kot tisti v mirovanju.Zadnjič ko sem pretiraval...
Poglej priponko 66575
Danes, ko se ustavim ko vidim da so zadeve pobezljale...
Poglej priponko 66576
V spanju imam 47 se mi zdi....
Polar ima več testov, tist v mirovanju je 1 izmed njih.Ja, tako je v navodilih. Jaz pa ne tecem, niti nisem sla se na kolo s to uro, sploh pa nimam vse zahtevanih gadgetov za to, pa mi ga je vseeno ven butnil. Se zdaj ne vem, na podlagi cesa. Pol mi je ner sicer nekaj ponujal razlage, da meri tudi drugace in potem izbere visjega od vseh 3 moznosti. Ne vem...
Medtem ko pri Polarju ležiš . Ampak oni temu recejo fitness test in ne VO2max. Po moje ni isto, se je pa v preteklosti to kar imelo za sinonim.
Tako pravi Polar....rezultat, ki ti ga vrže ven ti updejta VO2.Se pravi, hoces reči, da je rezultat polarjevega fitness testa, ko 5 minut lezis enako kot vo2max? Ker tekom let so rekli, da je, potem da ni, a zdaj spet je?
Ne vem kolk je točno.....ampak če ti "kondicija" raste pol rezultat testa raste. ...... in obratno , lako malo niha ampak trend je jasen in pravilen.Tole se žal bere kot prodajanje macka v žaklju teh renomiranih firm. Niti za grobo oceno ni...