Okolju prijazni avtomobili

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.326
7.059
113
Kot da je to nekaj novega ko se govori o EV, se kar udriha še po SE samo da bi se deklasiralo to sceno…

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.247
7.029
113
pri taščici
Se vedno bos v 1/4 poletnega meseca pridelal 4x toliko kot januarja.
Me zanima kdaj je bil nazadnje poletni mesec 3/4 cajta oblačen.
Lahko brskas po podatlih solaredga
In ja, take januar bo kot kaze rekordno majhen pri meni. Ce ne bo ta teden vsaj neka dni lepega vremena

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.815
1.022
113
Najbolji Dej povej no, kako naj se človek odzove na take umotvore?
Pa darjan je pač darjan, problem je, da mamo komplet Bruselj na njegovem mindsetu.

Ignoriras in si mislis svoje? Vsekakor bols kot z zaljenjem. Kar je teb in sadezu normalno. Aja, saj vse vesta, vidva lahko al kako? Drgac glede eko, green, EV, SE etc. Ostanta v kameni dobi, najbols za zivce pa se doma sta tam. Pa bomo vsi ostali idioti, vidva carja. Men cist ok. Al res treba cist vsak dan ene te iste umotvore zlivat ven? Booring. Drugi bi sli naprej, pa tud ce ni cist idealno po vajinem JUS-u, zakaj bi moralo bit? Sploh ce s tem nic ne krsijo in s svojim dnarjem operirajo. Dost jasno?

Ce bi pa kaj resnega prot bruslju rad naredu pa ustanovi stranko, zberi rajo in jih premagaj. Ali pa štrajk. V vsakem primeru rabis rajo za sabo. Glede na to, kako vehementno prav imate vi samooklicani znalci s tem ne bi smelo biti problema ne? Raja komaj caka. Meni, Darjanu pa se mogoce komu tule na vsak nacin nekaj dokazovati, prepricevati pa je butasto, ker nic ne dosezes. Samo kuris resurse za svoj gust, totalno brez veze. Zeleno pa to ;)

Ajd lahko noc, blede se mi, naporen vikend za mano.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.326
7.059
113
Ja prava gonja se izvaja proti EV in tudi SE, saj vidiš odklonilni odnos folka. Poleg pa še faušijo in sedaj valjda veselje, ker je naenkrat sosed začel plačevat več omrežnine...

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: sad in jonny77

sad

Guru
24. avg 2007
21.233
9.863
113
Zanimivo, da sem ta sosed kar jaz sam.
Ampak ok, nakladanje in pavšalizacija vam gre precej dobro od rok. Samo dejstva vas mučijo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.014
1.919
113
Ja prava gonja se izvaja proti EV in tudi SE, saj vidiš odklonilni odnos folka. Poleg pa še faušijo in sedaj valjda veselje, ker je naenkrat sosed začel plačevat več omrežnine...

Aja gonja praviš in odklonilni odnos? Ev in se smo imeli že pred 10 leti. Brez gonje in odklonilnega odnosa. Kaj se je spremenilo v vmesnem času? Posiljevanje, pranje mozga, prepovedi,....in potem wtf zakaj naenkrat gonja in odklonilni odnos.

Tvoj manjko pameti in kratkovidnost je res dih jemajoča

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.063
6.264
113
Kaj če bi enostavno samo izstopili iz ekofašističnin prepovedi izdelave ICE, nehali plačevati neumnih CO2 kazni in bi začeli normalno živeti. Hkrati pa povišat kontrolo EURO 6 ipd standardom in iz prometa izločimo prebite DPF filtre.

sad

Guru
24. avg 2007
21.233
9.863
113
Bomo videli, kaj bo predlagal, po volitvah. Če sploh še kaj bo.
Čez 1 mesec se bo videlo.