sponzorski audi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.930
113
40
MB
Pomoje gleda skozi njo, ne cez njo

tongue-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Se pravi, če tebi Audi ponudi njihov sponzorski avto, bi raje vzel Dacio Sandero 1.0? Seveeeda

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
In kaj potem? CVT vseeno pobere 90% užitka v vožnji, za razliko od ostalih avtomatikov, ali da ne rečemo kaj v smeri sekvence ali robotike.

Ne vem koliko ste se ostali prevozili naokrog z audijevim multitronicom, ampak meni je čisti zakon. Za mene pri avtomatiki bolje ne gre.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
In kaj potem? CVT vseeno pobere 90% užitka v vožnji, za razliko od ostalih avtomatikov, ali da ne rečemo kaj v smeri sekvence ali robotike.

Ne vem koliko ste se ostali prevozili naokrog z audijevim multitronicom, ampak meni je čisti zakon. Za mene pri avtomatiki bolje ne gre.

Meni je tudi Multitronic OK, pa še marsikateri drug avtomatik tudi (pa tudi DSG, Powershift) ... CVT pa zagotovo ne.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
Brezstopenjski menjalnik je čisto ok če pokriješ obratomer, daš čepke v ušesa in si žvižgaš pesem hej brigade. Oz. če se enostavno ne obremenjuješ kaj menjalnik dela. Sej enako je z nekaterim starejšimi (pa tudi novejšimi, predvsem japonskimi) sekvenčnimi avtomati.

Če si navajen ročnega menjalnika ali bolj spodobnih sodobnih avtomatov potem pač brezstopenjski menjalnik ni zate.

Anyway tole kar je v teh audijih so samo hi end menjalniki ki so blizu pefrekcije. S-tronic (ali DSG) so pa idealni avtomatski menjalniki za nižje moči, v bistvu pri švohnejših motorjih pridejo še bolj do izraza.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
U pa res. Meni je A7 zakon, čeprav mi je bil od začetka čuden. Zdaj mi je pa najlepši Audi, no pa RS5
smile-1.gif