Citat:
Uporabnik zino pravi:
kako kupiti preko ebaya če nimaš paypala. je pa na voljo kreditna katrica. koliko sem opazil je na voljo samo paypal?
hvala
Če imaš kreditno se lahko registriraš v paypal, vzame ti minuto.
Citat:
Uporabnik zino pravi:
kako kupiti preko ebaya če nimaš paypala. je pa na voljo kreditna katrica. koliko sem opazil je na voljo samo paypal?
hvala
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Mene pa zanima sledeče. En mi je pobidal eno jakno za moped. Kako mu jo sedaj najceneje, po možnosti hitro in s trackingom poslati v Mehiko. Torej kdo je najcenejši.
Sem pa zapakiral in je tako 40x40x40cm in pod 4kg. Ali je najbolje, da pokličem pošto, dhl, še koga?
Lp, Tusi
P.S. Se opravičujem, ker teme nisem bral
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
Mene pa zanima sledeče. En mi je pobidal eno jakno za moped. Kako mu jo sedaj najceneje, po možnosti hitro in s trackingom poslati v Mehiko. Torej kdo je najcenejši.
Sem pa zapakiral in je tako 40x40x40cm in pod 4kg. Ali je najbolje, da pokličem pošto, dhl, še koga?
Lp, Tusi
P.S. Se opravičujem, ker teme nisem bral
uf upam, da se kupec zaveda kolikšna bo poštnina
Citat:
Check your card statement in 2-3 days and find the 4-digit PayPal code for the charge. Return to PayPal and enter the 4-digit code to confirm your credit card.
Citat:
Uporabnik tejca pravi:
ja lahko ti jo tudi osebno na banki povejo, čez ene2 do 3 dni ali pa če imaš e-banko jo gor vidiš.
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Zanima me ravno zato, ker do 22 EUR ni carine in davka, od 22 EUR pa bi se naj plačal davek, od 150 naprej pa še carina