Spletni nakup po nizki ceni - ENA-A NATEG !

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.923
113
40
MB
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Še vedno Aljoša in Dušan rulata po tisti bajti? V tem primeru se ne čudim nobeni stvari ...
smile-1.gif

Nimam pojma, samo vem da izstavljajo racune za 1000 stvari z firme, pol pa hocejo bit najvecja spletna trgovina
smile-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Jaz sem dobil zdaj mail, da je moje naročilo stornirano z razlogom
Citat:
"Pri prevzemu vašega naročila je prišlo do napake, zato ga ne moremo izvesti. Prejeli ste avtomatično generirano potrditev prejema vašega naročila.

Vaše naročilo smo zato pred potrditvijo z izdajo obvestila, da je naročilo v izvedbi, zavrnili skladno s splošnimi pogoji poslovanja objavljenimi na http://www.enaa.com/CMSLayout1.asp?CMSID=63:

ZAVRNITEV NAROČILA

Gambit trade lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi, naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, naročilo zavrne."
Nobenega obvestila o napačni ceni, opravičila za napako, zavajanje itd... ]

Nazadnje urejeno:

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Po moje se ne vejo, kaj bi naredili s tistimi, ki smo placali vnaprej
smile-1.gif
Nazaj na kreditno verjetno ne morejo vrniti, ker gre placilo preko Bankarta in enaa sploh nima podatka o kartici.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
misliš da nimajo multiselect ?
grin1.gif

Se marsicesa drugega nima njihov sw ... Sem enkrat gledal, ko jim je na prevzemu nekaj zastrikalo. Po moje imajo se vedno isti sw, kot so ga imeli leta 2000
smile-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.741
6.636
113
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Se marsicesa drugega nima njihov sw ... Sem enkrat gledal, ko jim je na prevzemu nekaj zastrikalo. Po moje imajo se vedno isti sw, kot so ga imeli leta 2000
smile-1.gif

baje da res

zdajšnji sodelavec je nekoč davno nazaj delal pri njih pa pravi, da jim je 15+ let nazaj en postavil komplet zadevo, potem se pa skregal pa pičil in da še zdaj furajo isto naprej

saj če samo pogledaš njihovo spletno štacuno ti je jasno kako za cajtom je vseskup

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Jaz sem tudi vnaprej plačal in so stornirali, ekrana seveda nisem pričakoval, sem pa mislil, da bo vsaj kak mail s popustom/posebno ponudbo za opravičilo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Na strani izdelka, pri katerem smo ceno preverili sami, smo to označili z znakom "Garancija za najnižjo ceno" - znak je objavljen na desni strani ob ceni. Za te izdelke ob nakupu dajemo to garancijo za najnižje cene.
Kar lepo se pritožite.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
ksz

Stornirali tudi meni
smile-1.gif

Izgleda, da če plačaš s kreditno vnaprej, se najprej naredi samo rezervacija, denar pa odtegnejo šele, ko je naročilo realizirano. Ker v moji spletni banki ni ne duha ne sluha o transakciji, čeprav se kartične transakcije prikazujejo praktično v real-time.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Kdaj bodo protesti....

bodo malega človeka nategovali.... danes ob 12.00 zbor pred njihovo štacuno.
cheer.gif

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Meni so stornirali 20" monitor s plačilom po povzetju. 24", ki sem ga plačal s kartico pa še ne. Pa tudi v spletni banki je drugače že odtrgan znesek.
sprasujem se.gif