Spletni nakup po nizki ceni - ENA-A NATEG !

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Men je lih zdej poštar prinesu
nahrung002.gif
So rekli, da je posebna dostava.

unnamed.jpg

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.923
113
40
MB
Citat:
Uporabnik karamarko pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Klošarizem od folka da misli da lahko izkoristi napako pri vnosu artikla. 5 evrov za monitor niti slučajno ni cena ki bila realna, to ve vsak, tudi nateguni ki mislijo da bodo nekaj dobili zastonj samo zato ker se je nekdo zatipkal. Ne vem kolk sto ali tisoč artiklov imajo v bazi, nič nenavadnega če se pri kateremu ponesreči zmotijo. In to da najdeš neko temo izpred petih let ni dokaz da gre za namerno dejanje. Jaz bi se na vašem mestu skril v kakšno jamo s takim početjem ne pa oglaševal na forumu. Nasplošno ima enaa zelo dobre cene, večkrat sem že našel pri njih cenejšo ceno kot pri najcenejšem na ceneje.si.

Dopuščam možnost, da ne gre za namerno zavajanje ampak da so tako nesposobni, da tega niso sposobni popravit v dveh dneh. Vikend gor al pa dol. Govorimo o eni največjih spletnih trgovin pri nas, ne o one-man-band s.p.-ju.

žal enaa deluje na podobnem nivoju
smile-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Še vedno Aljoša in Dušan rulata po tisti bajti? V tem primeru se ne čudim nobeni stvari ...
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Poleg tega so na izgubi od vseh tistih, ki s(m)o plačali s plastiko. Oni so dobili znesek odštet za provizijo, vrniti bodo morali celoten znesek.
Baje da ni prvič taka napaka. Potem bi se vprašal kako to. Enkrat se zgodi, enkrat mesečno pa mora nekdo bit "brihten"

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
garancija o najnižji ceni
Čakaj zdaj malo, če dajo na neko ceno značko, da je ta cena 100% pravilna (celo garancijo za to imajo), potem naj tudi odgovarjajo za svojo napako (za katero očitno pravijo, da se ne more zgodit, glede na to 100% garancijo) in izdelek prodajo po taki ceni ali pa plačajo konkretno globo. Če vejo, da se jim dogajajo napake naj tudi ne ponujajo takih zagotovil o ceni.

Nazadnje urejeno:

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Iz linka:

Citat:
Na strani izdelka, pri katerem smo ceno preverili sami, smo to označili z znakom "Garancija za najnižjo ceno" - znak je objavljen na desni strani ob ceni. Za te izdelke ob nakupu dajemo to garancijo za najnižje cene.

Hehe ... glede na tole se bodo malo težje vadili na napako.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Jaz sem tudi narocil dva, placal z moneto..

Sedaj sem gledal in pise, da izdelka trenutno ni v ponudbi
smile-1.gif

2241497-image.jpg

Priponke

• 2241497-image.jpg
    2241497-image.jpg
    53,2 KB · Ogledi: 273
Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Zakaj ste pa skromni in naročate samo po 2 komada? Glede na teorije o tržnih inšpektorjih ipd. bi se vam pa ja splačalo vsaj 10 komadov naročit...