Spet pogrešan - Štuk Maribor

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.907
113
40
MB
ti si celi skunk
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Haha ne zastopim se na to, nekje sn vido enga ki se je zgleda zmotil

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Alkohol pol pa cez kaksna skuna je lahko kr zajebana situacija. Na enem koncertu sem na lastni kozi to sprobal in sem komaj do stanta s pijaco prisel da sm vodo dobil, noge lih tolk da so me nesle, pa zasvical sm ful. Ko me je kelnarca vidla je vprasala ce klice resilca, tolk sm bil zdelan. Sm odklonu k sm vedu kolk je ura, kaj bi paniko delali za brez veze :D. Ene 3/4 ure sm mislu da me bo neslo, pol je blo pa vredu.
Ne pravim da so te izginuli bli v tej situaciji, sm pa sam vidu kako se lahko sam predoziras do te mere da tud v reko zalutas.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Mladenič je bil poln vsega, nek fancy drag študij v tujini, očitno preseravanje, idealna tarča za mamile.

Saj je bila nekje navedba, da ga Modrijani niso zanimali. Očitno je prišel v Mb na "izlet".

Žal pa je pretiraval.

Očitno pa bo potrebno uvesti tam v okolici kontrolo v civilu, da se polovijo dilerji.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Googlajte: "Game of 72".

Sem vprasal svoje mladoletne zahodnoevropske kolege, da imamo v nasi mirni drzavi neke cudne izpade izginotij, pa se je samo smejal v smislu "a sele zdej je to prislo do vas?"

Ne recem, da so vsi primeri taksni, ampak mladina ima pac glupe ideje, ki se potem sirijo naokoli.

LP,
PIC

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
matic_v.jpg

Preobrat: policija pravi, da Matica še niso našli

»Glede na to, da se na družbenih omrežjih pojavljajo neresnične informacije, da je od včeraj zjutraj pogrešani 21-letni Matic Verdinek najden, sporočamo, da iskanje pogrešanega Matica še vedno intenzivno poteka,« je sporočila tiskovna predstavnica celjske policijske uprave Milena Trbulin.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Drama, ki smo ji bili priča od sinoči, se je končala srečno. Policija je ob 14.35 namreč sporočila, da so vendarle našli pogrešanega Matica, ki so ga nazadnje videli v petek zgodaj zjutraj.

Iskanje je ves čas intenzivno potekalo. »Več policistov ga je danes na podlagi pridobljenih podatkov iskalo na območju Svetine. V iskanju so se celjskim policistom pridružili tudi vodniki službenih psov ter sorodniki pogrešanega in domačini,« je sporočila Milena Trbuliniz celjske policijske uprave.

Malo po 14. uri so ga našli na hribu Plahuta na območju Svetine. Mladenič je vidno utrujen in onemogel, pravijo policisti, ki bodo z njim opravili tudi razgovor. Le še zdravnik ga mora prej pregledati.

(SN)

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Hmm ne vem ne vem, veæina se jih sama odloči, da vzamejo...no razen tisti, ki jim podtaknejo.

Kaj kokain ni več v modi za pubece z ovratniki v luft?

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Nisem mislil kravatarjev ipd...

Je morda kdo pomislil na kako novo alkoholno pijaco ali kombinacijo pijac? Menda niso vsi zadeti, ki izginejo?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
'Po enem mesecu mi je manjkala tretjina zob na spodnji čeljusti. Kaj je šele naredilo možganom?'

Slovenski mladostniki imajo v primerjavi z evropskimi sovrstniki precej bolj liberalen odnos do drog. Po raziskavah eurobarometra jih ocenjujejo za manj škodljive. Vsak teden v kemijskih laboratorijih, večinoma na Kitajskem, naredijo dve do tri nove psihoaktivne substance. Trg z drogami se tako hitro razvija, da mu naše inštitucije zelo težko sledijo. Takoj ko osvežijo seznam prepovedanih drog, se na trgu najdejo nove.

Odpravili smo se v nočni lokal in ujeli utrip mladih. Preverili smo, kako se zabavajo in ali so nove droge res tako lahko dostopne?

Pod nedolžnimi imeni, kot so jagoda ali, denimo, sladoled, se prodajajo zelo močne, ubijalske droge. Svojo izkušnjo z novimi prihoaktivnimi snovmi nam je zaupal tudi nekdanji uporabnik, ki je že dve leti v procesu zdravljenja. Ne le, da niso nedolžne, nekatere nove droge so, pravi, veliko bolj uničujoče kot heroin ali kokain.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Pyzda so bebci. S Kitajske niti nepreverjenega polnilca za telefon ne uporabljamo, tle pa kitajsko kemijo papcajo jao jao
smile-1.gif
.

Anyway, plačilni nalog + stroške iskanja ma da plača.