No to se sedaj malo drugače bere; zakaj pa si jih sploh pustila zmontirat? Konec koncev pa je samo streha in ljudje dokazano gledano do višine tal prvega nadstropja in ne višje, zato so tudi rože na balkonih v tretjem nadstropju zgolj za dušo, ker od spodaj jih nihče ne gleda.kaj mi pomaga finančna kompenzacija, če imam tole na strehi. To je pač domet Bisola. Močni na gobcu, potem se pa konča. Kot rečeno, lahko zdaj mene po alterjevsko tlele napadate pa branite Bisol, meni je vseeno, jaz imam kar imam in tako je. Usajala sem se, dokler sem mislila, da je res samo naključna šlamparija, ko je postalo jasno, da to pač tako je, pa res ne mislim še več časa in dobre volje temu nameniti.
Me pa zanima, če boste na to gledali enako, ko boste sami zares kupovali, ne samo na načelni ravni.
p.s.
v reklamacijo je šlo drugače med in po montaži, a pred prevzemom. zmonitrali so mi tudi števec, ki ga nisem naročila, niti plačala in sem rekla, da lahko pridejo ga iskat istočasno, ko pripeljejo druge panele, da bo vse na isti dan zrihtano in je ostalo pri tem... vseeno, raje bi imela črne panele, pa števca ne...
...med montažo. montirali so 2 dni, po prvem smo gledali skupaj monterji in jaz in je šlo takoj naprej. Lahko ne prevzamem in imam zdaj že skoraj eno leto gor SE brez da bi bila priklopljena v omrežje... do danes to pomeni 1650€ elektrike.
In vedno več je takšnih izvajalcev, ki potem, ko reklamacija kar ne znajo več na telefon se oglasiti. Pa ne govorim samo o elektrarnah. Upam, da se ta norija enkrat zaključi in se naredi čistka na trgu.kaj mi pomaga finančna kompenzacija, če imam tole na strehi. To je pač domet Bisola. Močni na gobcu, potem se pa konča. Kot rečeno, lahko zdaj mene po alterjevsko tlele napadate pa branite Bisol, meni je vseeno, jaz imam kar imam in tako je. Usajala sem se, dokler sem mislila, da je res samo naključna šlamparija, ko je postalo jasno, da to pač tako je, pa res ne mislim še več časa in dobre volje temu nameniti.
Me pa zanima, če boste na to gledali enako, ko boste sami zares kupovali, ne samo na načelni ravni.
Jaz mislim, da "posle jebanja nema kajanja" - naročila si črn avto, dobavili so ti "sivkodrlajsastega" in ti si ga prevzela. Avto ima polno garancijo na vse razen na odtenek barve.
Jaz recimo ne bi pustil takih zmontirat, ali pa bi zahteval finančno kompenzacijo.
Če še kdo ni opazil je pri današnjih gradbincih ista zgodba.Nisem vsega bral...
...ampak, ali ni bila pred leti neka zgodba, da se je Bisol "zvito" izogibal garanciji z ustanavljanjem novih firm?
Jih je kar nekaj:
Poglej priponko 59478