Jabe, fasciniran sem nad tvojim širokim znanjem s področja tehnike in splošno iznajdljivostjo! Redkokateri moški, ki jih poznam, bi ti lahko pariral! Tvoj mož je po moje zelo srečen človek. Pri svojih skoraj 70 letih še nisem imel priložnosti srečati takšne ženske. Pa brez zamere, če sem bil mogoče preveč oseben.
Hvala za kompliment. Ni drugega primernejsega izraza, kot kako sem razumela tole in seveda mi je v zadovoljstvo in veselje, ko nekdo vidi to tako. Moram pa tudi priznati, da vsaj v moji okolici tudi moski pozdravljajo moj entuziazem do teh stvari. Je fajn biti zenska pri nas. Ce imas veselje, nobeden ne zatira in se posmehuje, ce ga nimas, pa tudi prav.
sajkek
Ja eno so sence, pa tudi okvare. Ce je 1 optimizator na en panel, tocno ves kateri strajka. Ce imas enega na 2 panela pa tudi ne isces sivanke v senu. Ostali paneli pa nemoteno laufajo dalje. Je pa nekako mit, da vsi paneli na enem optimizatorji dajo od sebe toliko, kot naksibkejsi. Oziroma je zadeva vsaj zdaj ze bolj sofisticirana, ce vcasih ni bila. Sem imela moznost opazovati decembra, kako to dela. Dva panela na istem optimizatorju - en popolnoma pokrit s snegom in oddajo 0 in eden, s katerega je prakticno ze ves sneg zdrsnil dol. Tisti "odkrit" je dal od sebe toliko kot ostali nepokriti, ni bila nicla.