mene ni klical se noben (sonce)Tisti ki imate zadevo vgrajeno več kot eno leto...a vas posiljujejo z letnim vzdrževanjem? Če ja, koliko si vzamejo za 'strokovni pregled'?
Dobavil in vgradil kolega. Če ne bo garancije, več ne bo kolegaTisti ki imate zadevo vgrajeno več kot eno leto...a vas posiljujejo z letnim vzdrževanjem? Če ja, koliko si vzamejo za 'strokovni pregled'?
Ja Solaredge optimizatorji ki so za dva panela so ful crkovali (določena serija).Optimizatorji crkujejo po tekocem traku. Jih pa mebjujejo v garanciji. Vprasanje je pa koliko casa traja da jih zamenjajo..
kaj to pomeni, vsak teden en al na leto 2?
Una skatlica ki jo imas na strehi in na katero sta prikljucena panela.. potem gre pa kabel naprej v razsmernik.Kaj je optimizator?
Jabe, fasciniran sem nad tvojim širokim znanjem s področja tehnike in splošno iznajdljivostjo! Redkokateri moški, ki jih poznam, bi ti lahko pariral! Tvoj mož je po moje zelo srečen človek. Pri svojih skoraj 70 letih še nisem imel priložnosti srečati takšne ženske. Pa brez zamere, če sem bil mogoče preveč oseben.JRC Photovoltaic Geographical Information System (PVGIS) - European Commission
Photovoltaic Geographical Information System (PVGIS)re.jrc.ec.europa.eu
… skrbi da dobis iz vsake celice enako napetost,
Jabe me spominja na eno gorenjko iz PSS ki je bila sicer zdravnica, ampak bi lahko najbrz poucevala strojnistvo vsaj na SŠ, ce ne celo na faksu.Jabe, fasciniran sem nad tvojim širokim znanjem s področja tehnike in splošno iznajdljivostjo! Redkokateri moški, ki jih poznam, bi ti lahko pariral! Tvoj mož je po moje zelo srečen človek. Pri svojih skoraj 70 letih še nisem imel priložnosti srečati takšne ženske. Pa brez zamere, če sem bil mogoče preveč oseben.