Narobe sem napisal odvzem manjkov od njih je blokirana cena.Potem je itak vseeno kje sem
Narobe sem napisal odvzem manjkov od njih je blokirana cena.Potem je itak vseeno kje sem
A nimajo oni nekih 500€ kavcije,....?No jest bom vztrajal na Sonce.. letosnje viske bom prenasal na drugo mesto - pa da vidmo “kaj in kako”
Ce ti oni postavljajo SE - je to v ceni.. pa se un stevck tud.A nimajo oni nekih 500€ kavcije,....?
1,2k na kW. Ampak seveda ne s poceni kitajci, pa z razsmernikom, ki ni čisto na meji po moči. Pa s podkonstrucijo, ki je ne dela lokalni šlosar in nasploh pri ponudniku, za katerega je človek lahko dokaj prepričan, da bo posloval tudi čez 10 in 20 let (garancije). Takih je pa v SLO bolj malo ... Pa zraven sodi brezobrestno financiranje. In brez odplačevanja s kWh ...Tisti ki ste v tem letu, še raje zadnje mesece montirali SE - kakšna je bila cena po kW, oz 12 kW = ???
Za kontrolo mojega ponudnika, me pa roba čaka, kar je tudi nekaj vredno.
Pa še nekaj - kdo ima sedaj najboljše pogoje za "oddajo/odjem" elektrike? GenI, Energija Plus,...?
Mogoce sedaj.. ko sem sam izbiral ponudnika so bili primerljivi z Geni (+ stevc, + varscina, + ozemljitvena sonda, + moznost prenasanja viskov).Nic ni v ceni... Zato je ze v startu vec kot 500€ drazje kot konkurenca. In tudi spustijo ceno za teh 500€ sigurno, ce reces, da nočeš.
Kaj bi naj bil namen te kavcije?A nimajo oni nekih 500€ kavcije,....?
Da si zagotovijo plačilo manjkov na obeh lokacijah - se mi zdi.Kaj bi naj bil namen te kavcije?
Jaz razumem 1 MWh viška = ENO mesečno nadomestilo.
pol3ni - pol greš pa itak na E+ ker s 1.8. bodo vsi imeli "blokirano" ceno za odvzempresežkovmanjkov, presežek pa edini vsaj nekaj plačajo.
Edit: blue