Tako je.Najprej hiša,višek gre pa v omrežje.Pozdravljeni,
par dni že imam priklučeno SE. Števec s strani Elektro Celje še ni zamenjan. Zanima me če razmišljam prav; ko SE deluje se koristi za porabnike v hiši elektrika iz SE -viški gredo v omrežje. Ko SE ne deluje koristim elektriko iz omrežja. Poglej priponko 54863
To mi ne gre skupaj. mi porabimo to, kar pridelamo. Če se poraba bajte ne poveča, kako bi lahko več potrošil? mi ne računamo eur, ampak kwh.Kako bo potekal obračun v primeru podrazitve med letom., seveda za netmetering, in da še nimaš pokritu, si več potrošil kot naredil
kakšna cena? porabiš 15 mwh in naredil si 15 mwh.Zgolj ugibam, ampak ker se dela poračun konec leta, bo verjetno upoštevana trenutna cena konec leta.
KWh se podraza tekom leta, porabis pa vecTo mi ne gre skupaj. mi porabimo to, kar pridelamo. Če se poraba bajte ne poveča, kako bi lahko več potrošil? mi ne računamo eur, ampak kwh.
In po tvoji razlagi ne mores porabiti vec?kakšna cena? porabiš 15 mwh in naredil si 15 mwh.
Razumem, tudi mi imeli letos za par deset eur premalo.Denis nekaj ne razumeš.
Kot pravim, bom iz omrežja porabil več energije, kot pa je bom naredil
Zgolj ugibam, ampak ker se dela poračun konec leta, bo verjetno upoštevana trenutna cena konec leta.
eh, na kraj pameti mi ne pride, da bi šla gor pucat panele. oziroma, če bi to bil nek faktor silni, bi bilo to splošno znano, tako pa res najbolj radikalni šlaufajo in pridobijo tistih 7kwh/leto
To si primerjal vse neoprane vs vse oprane? Ce ja, kako si lahko preprican, da je razlika ravno zaradi ciscenja?Letos v začetku 12 aprila max output 65kw/h, naslednji dan po pranju 82kw/h. Full je brezveze prat.