Načeloma je takole. Ceno z ddv brez upoštevane eko subvencije deliš s kW elektrarne, da dobiš ceno na kW.No potem moja ponudba niti ni tako slaba
Za 13 kW brez subvencij 13.911.Če pa dam še teh 300€ zraven,potem pa sva tam ja
Delno verjetno zato ker imajo najmočnejše panele (455W) pa zraven dajo še 3F energy meter (300€ od Solaredge).Res ne vem zakaj sonce energija tako navija cene elektrarn. Ocitno raje drugje lovijo evre.
Ja oktobra so pa konkretno podražali in popust je zdaj max 3% ...a se hecaste? avgusta so mi dali za 13,5kW ponudbo za 11450€ z odbito subvencijo. Pa da se da še kaj zmeniti, če imam kako drugo ponudbo, ki v zelje skače
Ne, še čakam. Moral bi ga dobiti do konca decembra.Svašta, 20% gor... več sreče ko pameti... soglasje imaš že?
Pri katerem izvajalcu-GEN-I ?a se hecaste? avgusta so mi dali za 13,5kW ponudbo za 11450€ z odbito subvencijo. Pa da se da še kaj zmeniti, če imam kako drugo ponudbo, ki v zelje skače
jao meni... geni konec julija 13kW za 12050€ po odbiti subvenciji. tista za 11450€ je pa pod Sonce energija, o tej je bilo govora. Če bi zdajle kupovala, ne bi šla gor.