Tole je naša škatlica (bom brez znamke, da ne bom spet obtožen reklame), priklopljena direkt na števec od elektra (tako da so podatki o porabi ziher, ker so to isti uradni od elektra) + preko mobusa na SE in polnilnico. Če bi imel še TČ, bi preko modbus ali SG porta še na TČ, podobno velja za klime in še kak drug porabnik (ali pa preko clouda za kake smart devices, ki imajo svoj cloud). Vse ostale porabnike bi lahko ločeno seveda meril z ločenimi tokovniki (kar v omarici), ampak nima smisla.jaz imam števec PRO380-Mod. A to daš kakšen vmesnik zraven ki je priklopljen na internet da potem preko interneta vidiš vse podatke ki jih vidi števec "online", ne pa samo na vsakih 5 ali 15 minut ?
Me zanima kaksna bo cena elektrike v soboto in nedeljo 'opoldne". Poleti je bila negativna, zadje vikende 0, ta vikend pa?Seveda, pa vodna turbina na padec dežja bi danes tudi prišla prav.
Glede baterij, LJ kotlina ima vsaj do torka 100% oblačnost napovedano. Kakšne baterije bi to dal?
Odvisno kako dobre vremenarje imajo prodajalciMe zanima kaksna bo cena elektrike v soboto in nedeljo 'opoldne". Poleti je bila negativna, zadje vikende 0, ta vikend pa?
Tolk se ne lazejo in obljubljajo kot politiki. Se pa kdaj zmotijo.Odvisno kako dobre vremenarje imajo prodajalci
Ker si pri viru in imaš izkušnje v praksi:Jaz pa, ker delam kot tehnik na Telekomu in menjam modeme dnevno in večkrat vidim skurjene naprave kot so hišna regulacija/TČ za 10k$, vse če je le možno povežem preko WIFI doma. Čim manj kablov na naprave, ki so drage (Smart TV, TČ, SE, Smart home hubi)
Lahko ti skuri vse kar boš imel za modemom povezano z kablom.Ker si pri viru in imaš izkušnje v praksi:
Praviš, da modem skuri naprave? Kaj pa, če za modem daš še en router ali pa navadno mrežno stikalo? Tako imam jaz, pa še vedno sem pristaš LAN napram WiFi.
kaj / kje je "tole" ?
Definitivno pomaga, sam osebno bi za zaščito dragih naprav povezanih z UTP kabli uporabil namenske proti-napetostne zaščite kot npr:Ker si pri viru in imaš izkušnje v praksi:
Praviš, da modem skuri naprave? Kaj pa, če za modem daš še en router ali pa navadno mrežno stikalo? Tako imam jaz, pa še vedno sem pristaš LAN napram WiFi.
Moram preverit. 350 in 450 (ki je poleg iskre standard pri nas) delata.Branje podatkov iz števca Landys+Gyr E660 vam deluje?