Mesečni net metering za omrežnino. Za ostalo pa ... Kakor se dogovoriš z dobaviteljem. Mesečni net metering, odkup in prodaja po vseh kWh v mesecu (po 15 min intervalih), letni net metering ... Čisti poslovni dogovor.ja zanima me, kaj pomeni novi sistem.?!?!
Mimogrede, zakaj pa NE na streho?na hitro še vprašam, sej lahko da smo že predebatirali..
ali ima kdo SE na nadstrešku poleg hiše...je bila kakšna papirna vojna? so kakšne posebnosti... če se kaj komplicira?
ker Na streho od hiše je ne damo.
Aja izgled...okKer je grda kt smrtni greh. Ker, ceprav minimalna, je verjetnost pozara SE se vseeno visja, kot ce je ni... Jaz bi celo na garazo dala, ce bi jo gor spravila.
Oklovilec strele, odpiranje strehe, "sevanje", morebitni požar... pač tole nič ne govori v +, tako da to smo že predelali, raj dam poleg pa rešeno. če že.
Imas panele, ki so namesto strehe. Spodaj so se optimizatorji.še eno vprašanje se mi je porodilo, spet če kdo iz prakse ve.
Lahko paneli nadomestijo streho na nadstrešku,...al mora obvezno neka pločevina bit spodaj...ker neke logike ne vidim...
Kolikor berem to sceno na EV forumu, bo Deye, sunsync... Boljsa izbira.Kakšne so kaj izkušnje s Huawei hibridnimi razsmerniki? Kar seveda potegne za seboj tudi Huawei optimizatorje.
Dolgoročno se znajo zgoditi kakšne težave, tudi v smislu podpore?
Verjetno je tukaj SolarEdge v boljše položaju ali se motim?