Evo ti vprašanja, ki je bilo:ne, nisem. še enkrat preberi njegov post in kaj ga je zmotilo in zakaj! Točno to je bila debata in nisem nič notri navlekla. In ti bi logično sklepal ali bi izvajalec naredil svoje do konca ali ne? Jaz logično sklepam, da če bi imel namen, bi že - manj dela posredovat kot razlagati, da je prišlo, in iz tvojega sprenevedanja logično sklepam, da ste iste mutonje.
In sem odgovoril s seveda, ker je to popolnoma normalno. On pa se je čudil, da ni nič dobil od elektra.Soglasje se pošlje samo izvajalcu ki je v tvojem imenu zaprosil za soglasje, ne pa (tudi) meni kot lastniku strehe?
In o glej, ponudnik mu je takoj javil, da je prišlo soglasje.Zadnje dni aprila 2024 od ponudnika dobim email da so dobili soglasje za mojo lokacijo.
Premečem vse reklame če sem slučajno spregledal kakšno kuverto od Elektra, ali od Petrola kateremu plačujem elektriko: nikjer nič.
In OP ni nikjer pisal o karšnemkoli problemu s ponudnikom (npr., da mu ta ne bi preposlal soglasje). Čudil se je le, da ni dobil direkt od elektra in je vprašal, če je to normalno, da pošljejo le pooblaščencu.
Seveda je.