zmankalo elektrike?Moj elektro je čuden, od danes ne kaže nič.
Hmm meni je kazal vceraj in danesMoj elektro je čuden, od danes ne kaže nič.
Težava je v tem da je razmsernik prešvoh glede na moč eletrarne? Torej je bolje vzeti malo močnejšega? kao?A je eden po preveč tankem ledu hodil? Če ti ne bodo hoteli garancijsko zamenjat bo tole ful profit.
Ne razumem napisanega.A je eden po preveč tankem ledu hodil? Če ti ne bodo hoteli garancijsko zamenjat bo tole ful profit.
Ja nekdo je vgradil švohnejši razsmernik v upanju, da bo zdržal in s tem prihranil nekaj eurov. Zdej, kdo jih je prihranil je stvar debate, ampak pustimo to. Vedno mora biti rezerva v razsmerniku, drugače se zgodi to, kar se je tebi. Upam, da se ti ne bodo začeli izmikati z brezveznimi izgovori in, da ti čimprej zamenjajo.Ne razumem napisanega.
sem glih to želel napisati...B81
si naknadno večal SE ali imaš pol panelov na eno stran pa pol na drugo, a kako je prišlo do odločitve da je razsmernik manjši od SE. Upam, da ti ne bodo težili zaradi tega...
O marija bog pomagaj, a to mislis... ne nihce ni tega komentiral, po tem, ko sem na podsvojostreho malo bral, sem vprasal, ce ne bo razsmernik presvoh in so zatrdili, da ne bo.Ja nekdo je vgradil švohnejši razsmernik v upanju, da bo zdržal in s tem prihranil nekaj eurov. Zdej, kdo jih je prihranil je stvar debate, ampak pustimo to. Vedno mora biti rezerva v razsmerniku, drugače se zgodi to, kar se je tebi. Upam, da se ti ne bodo začeli izmikati z brezveznimi izgovori in, da ti čimprej zamenjajo.
To pol tako pride, če poslušaš strokovnjake izza tipkovnice. Sej tukej ni kaj dosti drugače.po tem, ko sem na podsvojostreho malo bral, sem vprasal, ce ne bo razsmernik presvoh in so zatrdili, da ne bo.
Ena cela stran strehe, 45 panelov, enako optimizatorjev. 15 let stara firma, 35 MWp izkusenj...B81
si naknadno večal SE ali imaš pol panelov na eno stran pa pol na drugo, a kako je prišlo do odločitve da je razsmernik manjši od SE. Upam, da ti ne bodo težili zaradi tega...
Nene, vprasal sem podjetje, ki je montiraloTo pol tako pride, če poslušaš strokovnjake izza tipkovnice. Sej tukej ni kaj dosti drugače.
Potem ne vejo kaj delajo. Sej niso edini. Danes imaš za vsakim vogalom monterje sončne elektrarne. Vsi vse vejo.Nene, vprasal sem podjetje, ki je montiralo
Pa dobro no, si spregledal, ko sem napisal, da je 15 let stara firma, ki je že veliko SE postavila, pa ne samo teh malih na strehah hiš...Potem ne vejo kaj delajo. Sej niso edini. Danes imaš za vsakim vogalom monterje sončne elektrarne. Vsi vse vejo.
Sem zadnjič slučajno po TV zasledil, kako je ena firma iz Avstrije postavila elektrarno, tretji dan je pa bajta zgorela. Pol so pa poniknili.