Solaredge ima pač včasih probleme na serverjih. Če ti inverter kaže, da je prav povezan (lučke), ga pa res ni treba resetirat.a še komu danes šteka app od solaredge.
Men že skoraj cel popoldan kaže proizvodnjo 4,46 kw, porabo pa 2,2.
Čeprav menim da pa graf kaže pravilno.
Sem resetiral app, inverter, pa nič ne pomaga.
Na eni elektrarni mi kaze trebutbo proizvodbjo nulo.Še vedno enak problem.
A obstaja kak online support.
Vem, da ni pomembno če ne kaže trenutnih vrednosti, ker šteje pa, vsaj mislim da prav, Ampak me vse eno jezi.
Koiko veliko streha pa rabim potem tako elektrano? Nekaj sem našel pa je najbrž bolj idealno, 4,5-5,5 m2 za 1kW. Čiste površine. Torej bi rabil 105 m2 veliko streho minimalno?Max oddajna moč v omrežje za 3x25A je 13,6kW (17kW priključna moč x 0,8 faktor).
Za 3x35A je pa 19,2kW (24kW*0,8). Od elektro in omrežja je pa potem odvisno ali lahko to max izkoristiš ali imaš kakšno omejitev.
To lahko sam najlažje izmeriš. Kako streho imaš, kakšni paneli so trenutno v ponudbah in si narišeš.Koiko veliko streha pa rabim potem tako elektrano? Nekaj sem našel pa je najbrž bolj idealno, 4,5-5,5 m2 za 1kW. Čiste površine. Torej bi rabil 105 m2 veliko streho minimalno?
Jag odvisno od velikosti panela455w so ze? Uh gre to hitro
Koiko veliko streha pa rabim potem tako elektrano? Nekaj sem našel pa je najbrž bolj idealno, 4,5-5,5 m2 za 1kW. Čiste površine. Torej bi rabil 105 m2 veliko streho minimalno?
Pokliči tistega, pri katerem si kupil sončno, on je support, ta pa naprej ureja s SE, če je treba.Še vedno enak problem.
A obstaja kak online support.
Vem, da ni pomembno če ne kaže trenutnih vrednosti, ker šteje pa, vsaj mislim da prav, Ampak me vse eno jezi.