se pravi da sol-navitas ne uporablja bisolovih panelov, razen na izrecno željo stranke? Ker sodelovanje z bisolom tudi meni ni ravno pozitivna referenca, prej obratno.Ta krog smo ze šli... Pa ne bi se enkrat... Jaz sem izbrala, da. Ne da bi prej pogledala, kaj to pomeni pri Bisolu
Boljkotne Trina, Jinko ...se pravi da sol-navitas ne uporablja bisolovih panelov, razen na izrecno željo stranke? Ker sodelovanje z bisolom tudi meni ni ravno pozitivna referenca, prej obratno.
se pravi da sol-navitas ne uporablja bisolovih panelov, razen na izrecno željo stranke? Ker sodelovanje z bisolom tudi meni ni ravno pozitivna referenca, prej obratno.
Kaj bluzis?Seveda pa paleto si lahko na hrbtu s kitajske prineseš.
Optimizator je cca 60 eur na panel, ali okoli 100 eur na 2 panela.A niso potem še optimizatorji tudi nek strošek. Sploh, če jih nimaš v paru. A so optimizatorji potem po 50 EUR na kos še? Ali so me ''nategnili''?
No tu so te pa ornk fiju-fiju. Če se dela 1 na 2 je okoli 60€, če pa 1 na 1 pa 50€ - cena je že vsaj eno leto +- enaka za SolarEdge. Razlika v ceni je na račun močnejšega optimizatorja.Optimizator je cca 60 eur na panel, ali okoli 100 eur na 2 panela.
Imas vsaj stevec porabe hise vkljucen in svoj optimizator na panel?GEN-i 1175eur/kW z njihovim "brezobrestnim financiranjem"
... ker na njihovi spletni strani ne piše kar sem pravkar našel na njihovi Facebook strani: