Evo ti vprašanja, ki je bilo:ne, nisem. še enkrat preberi njegov post in kaj ga je zmotilo in zakaj! Točno to je bila debata in nisem nič notri navlekla. In ti bi logično sklepal ali bi izvajalec naredil svoje do konca ali ne? Jaz logično sklepam, da če bi imel namen, bi že - manj dela posredovat kot razlagati, da je prišlo, in iz tvojega sprenevedanja logično sklepam, da ste iste mutonje.
In sem odgovoril s seveda, ker je to popolnoma normalno. On pa se je čudil, da ni nič dobil od elektra.Soglasje se pošlje samo izvajalcu ki je v tvojem imenu zaprosil za soglasje, ne pa (tudi) meni kot lastniku strehe?
In o glej, ponudnik mu je takoj javil, da je prišlo soglasje.Zadnje dni aprila 2024 od ponudnika dobim email da so dobili soglasje za mojo lokacijo.
Premečem vse reklame če sem slučajno spregledal kakšno kuverto od Elektra, ali od Petrola kateremu plačujem elektriko: nikjer nič.
na moje vprašanje ponudniku glede soglasja sem dobil odgovor da mi lahko dajo ponudbo za izgradnjo SE 11kW, le tip strehe naj jim javim. Naj minejo prazniki, potem pa naprej telefonska komunikacija; emaili, SMS-si in podobno so lahko tako ali drugače razumljeni ("obesiti ne izpustiti")In o glej, ponudnik mu je takoj javil, da je prišlo soglasje.
In OP ni nikjer pisal o karšnemkoli problemu s ponudnikom (npr., da mu ta ne bi preposlal soglasje).
soglasje se placa?
no no... malo je spet nas sistem, jaz sem zelel informacijo ce sploh lahko in koliko lahko naredim. tega ne zves, razen ce se gres soglasje.Zadnje case da, ko je folk narocal samo to tik pred zdajci, na zalogo, ker drugace ne bo netmeteringa. S figo v zepu, da jih zanima tudi izvedba.
V najinih cajtih si se za ta korak odlocil, ko si se pdlocil za SE. In si izbral ze izvajalca SE in je potem to uredil. Lani se je samo soglasje hotelo...
Ne. Soglasje je tvoje in dobiš na Elektru pač kopijo. In to je to.spletne strani s to ponudbo za ureditev soglasja ni več tako da ne vem ali sem kje zgrešil kakšen drobni tisk, ali pa dal kljukico za strinjanje s pogoji brez da bi jih prebral - v glavnem - 200€ naj odkartam, pa je soglasje moje.
kdo je bil izvajalecJaz imam v pogodbi, ko sem narocila SE, klavzulo, da ce soglasje ne bonodobreno v visini naprosenega, lahko brezplačno odstopim od nje... Tak, da je bojazen odveč pri nemutibaricih.