Ta krog smo ze šli... Pa ne bi se enkrat... Jaz sem izbrala, da. Ne da bi prej pogledala, kaj to pomeni pri Bisolu. Sem gledala nekaj ob cestah Kitajske in domnevala, da znamo mi enako.
Ce hočeš analogijo s ploscicami... Hotela sem rdeče, sla k trem sosedom pogledat njihove rdece, ampak od tega proizvajalca(ev) ni bilo vec za dobit in ker so mi bile vse vsec, se vzela od cetrtega, ne da bi preverila, kako izgledajo od njega, ker saj najbrž on tudi enako lepe rdece naredi, ce prvi trije tudi. Mislim, ce kitajc zna, bo nakbrz tudi Slovenec (no, kitajc zna marsikaj bolje). Nikjer pa nic ne pise kaj pomeni lepe rdece, razen kaj si vsak zase predstavlja, da to je... Kar so lepo objasnili bisolovci v s svojem dolgem pismu. Zakaj je pri njih tako in ne bo drugace. Predvsem je bil pa poudarek na kvaliteti panelov. No, in zdaj je eden crknil. To je pa odskrtnena ploscica... To pa zdaj menjajo. Nategnila sem se sama, da ne vem, ce ze kdaj prej tok, pa kasneje tudi ne...
Lahko bi se drekala se mesece, ampak kaj naj. bisolovi so takraz bili edini za dobit (zato so pa ostajal), bi se dopisovala, ampak kaj mi to pomaga, ce ne znajo naredit, potem ne morem izsilit. Drugega pa ni...