Saj digitalni števci naj bi zmogli vse to? V najslabšem primeru nadgradnja SW?pa nove števce spet?
Saj digitalni števci naj bi zmogli vse to? V najslabšem primeru nadgradnja SW?pa nove števce spet?
Ja, ampak ima to kaj veze, da imam zdaj SE 13.95?Da imaš razsmernik 12,5 kW
Dokler lahko tvoj razsmernik odda največ 12,5 kW, ti ne bo nič pomagalo več panelov na strehi, če že sedaj prideš do tega limita (pogled v aplikacijo na hladen sončen dan). Mogoče bi imel malo več v oblačnih dneh, to je pa vse.Ja, ampak ima to kaj veze, da imam zdaj SE 13.95?
Je to razlog, da se tu ustavi? Ker sonce po dezju je najboljse, ampak 13 še nisem videl.Dokler lahko tvoj razsmernik odda največ 12,5 kW, ti ne bo nič pomagalo več panelov na strehi, če že sedaj prideš do tega limita (pogled v aplikacijo na hladen sončen dan). Mogoče bi imel malo več v oblačnih dneh, to je pa vse.
Mislim, ko je pac manj sonca. Se mi zdi logicno, da bi vec panelov ob istem soncu naredilo vec in to je to, na kar ciljam.
Cakam zdaj informacijo o ceni za 2 kw.
Daj ponudbo za ta dva kilovata.Ksz
Dokupili bi 2 kw SE, zdaj je gor 13.95. 3x25 varovalke.
Imamo pa samo 12.5 kw razsmernik SolarEdge. Bi bilo to dovolj? Takrat sem navijal za 15 kw, pa so rekli, da je ta cisto dober.
Tarife za štrom so čisti poslovni odnos med tabo in dobaviteljem, v to država ne posega. Tanovi števci (Iskra in Landis) že podpirajo več tarifnih območij (blokov). Pa bistvo spremembe je, da boš več omrežnine plačeval za obračunsko moč (kW), ne za preneseno energijo (kWh).ko sem brala zdaj že en čas nazaj, kako naj bi bilo po novem na samooskrbi, sem takrat opazila več tarif. zdaj sta samo dve. Spet se tole pojavlja in sicr 5 tarif za omrežnino. Odvisno od ur v dnevu in letnega časa... Zanima me ali to pomeni tudi 5 tarif za štrom? pa nove števce spet?