Saj jaz tudi nisem rekel, da moja pa je DDV free, samo povem kaj se dela trenutno in to imam info iz več prvih rok - seveda ne pri genijih, elektrih,... ampak milijonu malih "neodvisnih" monterjev.
A je lastna izvedba prepovedana?in ste lepo dali idejo davčni službi, da pridobi seznam vključenih v elektro omrežja in preveri račune izdelav sončnih elektrarn ... , pol se pa obračuna DDV pa kazen prejemniku in kazen izvajalcu... skupaj skoraj na 22% davek...
Saj ne, da se bo to res zgodilo, ampak tudi če bi se, kje je problem? Aja, sem pozabil, utajevanje davkov je nacionalni šport in bog ne daj, da bi se koga našloin ste lepo dali idejo davčni službi, da pridobi seznam vključenih v elektro omrežja in preveri račune izdelav sončnih elektrarn ... , pol se pa obračuna DDV pa kazen prejemniku in kazen izvajalcu... skupaj skoraj na 22% davek...
A je lastna izvedba prepovedana?
A je hranjenje računov doma obvezno?
Ne bluzi.
Zapičili se bodo najprej v balkonske kjer je vrednost manj kot jurja.Ja, zdele bo en FURSovec po malici nazaj prišel in se mu bo nov svet odprl med brskanjem po Alterji...
Zakaj bi še to dal firmi?Malo off. Je kdo postavil sam SE oziroma recimo postavil panele in pripadajočo infrastrukturo do razsmernika in vklop le-tega v omrežje prepustil firmi, recimo zaradi soglasij in dovoljenj?
Rabis pa racun za.material.Sej za balkonske ne rabiš izvajalca