Mogoce oni računajo toliko, da izvedejo ta postopek? Za soglasje tudi jaz nisem nic placala.
Jaz tudi ne. Šele kasneje, ko sem se že odločil za izgradnjo, podpisal pogodbo, so mi poslali račun v vrednosti 60,66€ za priključitev.Za soglasje tudi jaz nisem nic placala.
Za priklop SE plačaš pred priklopom (ko jo pač narediš, najkasneje v 2 letih). Za povečanje moči pa plačaš takoj, drugače soglasje zapade (v 2 tednih, če se prav spomnim).Hmmm placas ob priklopu kot vem. Ob izdaji soglasja nisem nic plačal. Ne pred 5 leti ko sem sam vlagal, ne sedaj ko je delal ponudnik.
Zadnji podatek, ki ga imam iz Elektro Mb za celotno njihovo področje je cca 30%.Tako je soglasje je zastonj, plača se eventualna sprememba na merilnem mestu (3F, večja odjemna moč,...).
In ne ne zavračajo 30% ampak skoraj vse = več kot 70%.
Mimogrede - nova naselja 5-10 km iz MB niso Maribor!
Za priklop SE plačaš pred priklopom (ko jo pač narediš, najkasneje v 2 letih). Za povečanje moči pa plačaš takoj, drugače soglasje zapade (v 2 tednih, če se prav spomnim).
Za priklop SE plačaš pred priklopom (ko jo pač narediš, najkasneje v 2 letih). Za povečanje moči pa plačaš takoj, drugače soglasje zapade (v 2 tednih, če se prav spomnim).
Soglasje zapade po 2 + 1 + 1 letu, ni važno za kaj, priklop, povečanje, spremembo,... Plačaš po pogodbi, ko jo zahtevaš.Zadnji podatek, ki ga imam iz Elektro Mb za celotno njihovo področje je cca 30%.
Ne meša. Sem izrecno napisal, da gre za Elektro Mb in da je 30%, pa je nekdo odgovoril, da je 70+%.Soglasje zapade po 2 + 1 + 1 letu, ni važno za kaj, priklop, povečanje, spremembo,... Plačaš po pogodbi, ko jo zahtevaš.
Ti mešaš Maribor in območje Elektra Maribor, ki je cela SV Kura, vključno z Mursko Soboto, Gornjo Radgono, Ptujem, Slovensko Bistrico, Mariborom in Maribor-okolica.
trentuno ponudbo imam 1137 za kw brez baterije brez subvencije, za robo ki sem jo zgoraj napisalOboje OK.
To receno, ali ima Huawei tudi kaki javni portal, kot ima solaredge, da se malo lahko pogleda izplene soncnih elektrarn.
In pamiz firbca, koliko je zdan to v denarju. Sorodniki so ravno zagnali SE in so dali 1175€/kwp po odbiti subvenciji. Se vedno bistveno drazje kot pred krizo, pred odbitki subvencij je se vedno preko 200€/kwp razlike, ampak eni so govorili o cenah 1400, pa 1600 pa se visje gor na kWp. Zgleda se pocasi umirja tudi tole...