sončna elektrarna

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
to sej meni red cajtom dogajalo. v bistvu je vedno bolj zaostajal in je šele čez ohoho ur dopolnil graf. Pol enkrat se je pa samo po sebi zrihtalo.

kar se požernega načrta tiče...kar je krava rekel, mi je neke flashbacke za nazaj dalo. MIslim, da je bilo enako. zdaj ga nimam, ampak posebej ena reč, so rekli, naj h gasilcem nesem. Ni bilo pa kopije še zame. Nisem 100%, definitivno ga pa nisem posebej naročala, to pa vem.
A pr teb sploh kej dec zrihta, al sam kima?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.840
6.502
113
Ja, no, mende... Stvari, ki jih imam jaz preko, so moja domena in moja odlocitev. Ce zah*, tudi jaz zah*, ne midva, npr...

Ne me narobe razumeti, on bi se lotil zadev, kot velika vecina moskih tu na forumu. To jaz pac ne bi mogla pr kraj stat, pa gledat. Lahko bi pa si vzel cajt, energijo se poglobil v te zadeve, kot sem se jaz in pri tem blazno trpel, ker ga pac ne zanimajo ali pa se odloci, da prepusti dolocene zadeve, ki sem jih pripravljena poceti, jaz.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.892
113
Ja, no, mende... Stvari, ki jih imam jaz preko, so moja domena in moja odlocitev. Ce zah*, tudi jaz zah*, ne midva, npr...

Ne me narobe razumeti, on bi se lotil zadev, kot velika vecina moskih tu na forumu. To jaz pac ne bi mogla pr kraj stat, pa gledat. Lahko bi pa si vzel cajt, energijo se poglobil v te zadeve, kot sem se jaz in pri tem blazno trpel, ker ga pac ne zanimajo ali pa se odloci, da prepusti dolocene zadeve, ki sem jih pripravljena poceti, jaz.

Samo, da ne bomo enkrat ugotovili, da imaš lulčka :fredi: :evil: , čeprav si 'ženska'.

• Haha
Reactions: krava

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.840
6.502
113
Alter pronicljivo ugotovi marsikaj in prodaja kot "dejstva". Ta beseda mu je ljuba, sploh kadar je uporabljena zelo narobe. Torej neizogibno dejstvo je, da bo Alter prej ali slej ugotovil, kar namiguješ.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.840
6.502
113
To ni hec... hec je, ko se me je imelo za opravilno nesposobno, da me je treba za roko okoli vozit, da sem najbrž brezdelna gospodinja, grda in debela. to lahko sprejmem kot hec. da se me pa žali, da sem moški :jok:...

drgač gre za pripravljanje terena. Na vsake toliko en reče: da se ne bo izkazal, da sem ded na koncu. Seveda malo v šali, ker potem ni neke silne "zmote", ker tipi se neradi motijo. Ampak zdaj si pa predstavljaj, da res na koncu izpade, da sem muško. Vsi se bi pofočkal, kako so prokužili že zdavnaj...

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.879
10.441
113
Tisto prvo ni hec, ampak zaljenje.

Je pa to nekaj novega, ker se zenske ponavadi ne zanimajo tako podrobno za omenjene stvari in to izzove wtf efect.

mags

Fizikalc
11. nov 2020
201
96
28
Jabe , glej ,pravilno da se ne pustiš žalit , drugače pa, škoda si delat slabo voljo,
moram reči ,da z užitkom preberem tvoje poste , tako na tem forumu , kot na PSS
in lahko rečem samo, KAPO DOL.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.981
769
113
Sprašujem, ker so mi od Gen-I poslali, da ne bo mogoče urediti fiksnega mesečnega pavšala (npr. 0 kWh/mesečno) in, da bodo upoštevali pavšal, ki ga bo sporočil distribucijski operater. To je, ko se sklene pogodba o dobavi električne energije za samooskrbo.

Je pa zdajle ET za samooskrbo 0,07999€+DDV. S 1.1.2023 pa gre na 0,098€+DDV. Tako, da verjetno bodo z začetkom leta vsi dobavitelji na max možni tarifi. Z razliko samo v tem, da bo ddv 9,5% namesto na 22%.