Lokalno je bilo vreme danes najbrz precej razlicno. Ob 12h sem bil 6km od hise in je bilo sonce,pri hisi ga ni bilo nic..
reflektorje gor usmeri, pa kakšno nočno udari.to je brez veze na en dan gledat... sosed ima skoraj optimalno postavljeno in torej v enakih zunanjih pogojih. na planem, brez senc. ampak, ker je zjutraj pri nas scalo in šele popoldne je bilo malo sončka je preračunano danes naredil 30% manj. Jaz imam obrnjeno za Z. Drugače me nese, da je vesele...
Bo pa 5.11. eno leto od priklopa. mi manjka še 117kWh od preračunanega povprečja. Mrbit doseže... To je pa tudi po moje nek najmanjši nek interval, ko lahko takole gledaš.
Meni manjka še 120 kWh na letni ravni 2022 glede na izračun.to je brez veze na en dan gledat... sosed ima skoraj optimalno postavljeno in torej v enakih zunanjih pogojih. na planem, brez senc. ampak, ker je zjutraj pri nas scalo in šele popoldne je bilo malo sončka je preračunano danes naredil 30% manj. Jaz imam obrnjeno za Z. Drugače me nese, da je vesele...
Bo pa 5.11. eno leto od priklopa. mi manjka še 117kWh od preračunanega povprečja. Mrbit doseže... To je pa tudi po moje nek najmanjši nek interval, ko lahko takole gledaš.
Glede na srednjeročno napoved sončnega vremena boš to gotovo dosegla in presegla.to je brez veze na en dan gledat... sosed ima skoraj optimalno postavljeno in torej v enakih zunanjih pogojih. na planem, brez senc. ampak, ker je zjutraj pri nas scalo in šele popoldne je bilo malo sončka je preračunano danes naredil 30% manj. Jaz imam obrnjeno za Z. Drugače me nese, da je vesele...
Vaja.Sreča na strehi
Zagorela je sončna elektrarna
Šentjur, 9. oktober 2022 – Šentjurčane so v soboto dopoldan prebudile gasilske sirene, saj je na strehi podjetja Energoles Bohor prišlo do požara. Požar je nastal zaradi napake na paralelnem vodu zaporedno vezanih sončni modulov.www.sentjur.net
Sreča na strehi
Zagorela je sončna elektrarna
Šentjur, 9. oktober 2022 – Šentjurčane so v soboto dopoldan prebudile gasilske sirene, saj je na strehi podjetja Energoles Bohor prišlo do požara. Požar je nastal zaradi napake na paralelnem vodu zaporedno vezanih sončni modulov.www.sentjur.net
Si prebral kaj dlje od naslova, preden ti je prst trznil...
Zakaj vadijo? Zakaj ne vadijo gasiti ribnika?
Rutinske kvartalne vaje ne pridejo v cajtnge. Pogostnost vaj je premosorazmerna z verjetnostjo dogodka. In je ze novica, ko vadijo SE gasit. Ribnikov se pa posledicni ne omenja.
Nic narobe - nikol - ce prespis. Pod gasom dostikrat clovek narobe oceni, koliko je ena izjava prodorna.