Seveda je in je bilo tudi ze obrano do kosti. Zdaj pac cakas nove primere, ker je manj žalostno kot stare pogrevati. Samo malo se pocakaj, no...Torej trdiš da še ni?
Seveda je in je bilo tudi ze obrano do kosti. Zdaj pac cakas nove primere, ker je manj žalostno kot stare pogrevati. Samo malo se pocakaj, no...
Z optimizatorji je ta opcija dosti manjša ni pa verjetno nemogoča. Ta riziko vedno obstaja, ko ta da se ti vžge kakšna druga elektronska naprava v stanovanju.
Res nisi edini, ki prebere samo naslov.A zdaj sem pa jaz kriv če ne znajo člankov pisat, predvsem naslovov Saj to me skrbi, nič nismo rekli ali pa sem prespal, o možnosti tovrstnega dogodka.
Kako velika je možnost ne vem. Samo glede na to, da letno ne zgori xy objektov bi rekel, da je dosti mala pri številu zgrajenih elektraren. Je pa možnost večja pri starejši gradnji brez optimizatorjev, ker so paneli konstantno pod napetostjo in pri primeru obloka lahko le ta gori in s tem povzroči požar. Optimizator naj bi zaznal take anomalije in panele pod okvaro izklopil tako, da je na njih max 1V napetosti. Kot vsaka stvar pa tudi to verjetno ni 100%. Glede na to, da je objekt na prostem je pa verjetno res potrebno vsake toliko narediti malo remonta, da zadeva deluje brez problema.Če je tako majhna možnost kot pri elektronskih napravah potem ni to nič, je ok.
Saj jih je že lepo število.edina tvoja skrb zdele je dokaj neuspešna provokacija. pa ne znaš nehat, ko se ti ni izšla.
prej ali slej bo kaka zagorela in se bo pisalo. Potrpljenje je božja mast.
A se komu ne pokaze grafA dnevne proizvodnje? Zadnjih par dni se graf neha nekje ob 15h.. potem se pa cez noc “dorise” do konca
A se komu ne pokaze graf dnevne proizvodnje? Zadnjih par dni se graf neha nekje ob 15h.. potem se pa cez noc “dorise” do konca