Se pa tudi sam sprasujem ali bo vloga ista, če še ni razpisa in bojo dodali še hranilnike energije zraven. Mogoče jih v ponedeljek še malo pobaram. Drugače pa pošljem pa kar bo bo. Tistih nekaj € bom že reskiral za priporočeno pošiljko.
Glede montaže in Gen-i .... soglasje pridobljeno in podpisana pogodba v juliju. Montaža.... začeli smo oktobrom, sedaj smo na marec 2023 ....Ja ravno sem dobil pogodbo v podpis pa so to dopisali in me je zanimalo kaj to pomeni.Čakam tudi še na pogodbo od elektro ljubljana za priklop. Potem bo pa še kak mesec minil preden se bo izvedel priklop tako, da bo to verjetno decembra.
Drugače pa hvala za info. Če prav razumem bi potem, če sama ne bi prosila, da ti dajo za naslenje leto fix stroške vsak mesec nekaj plačevala in bi potem konec leta ob višku dobila poračun. Ja nič bomo podpisali pa se potem menimo naprej.
Bi sam mam trenutno računalnik v remontu pa se mi na telefonu ne da vse predelovat. Če pomaga pošiljam sam začetek, kjer piše katera vloga je.
Poglej priponko 60875
Glede montaže in Gen-i .... soglasje pridobljeno in podpisana pogodba v juliju. Montaža.... začeli smo oktobrom, sedaj smo na marec 2023 ....
Predvsem splih ni nujno, da bo novi razpis na Eko skladu. Menda naj bi se to preselilo na Bprzen (Center za podpore).Jabe ja sej bom jih v ponedeljek še mal povprašal na to temo, ker tako novega obrazca še ne more biti ker ni novega razpisa. Sej za tistih 600€ se mi ne mudi, če že bojo.
Drugače pa Gen-I je če drugega ne šel vmes na panele z višjo močjo. Brat je ravko takrat pridobival ponudbe po ogledu in se je samo zaradi tega dvignila cena za nekaj 100€. Tako, da ne bi igral na to da bo cena ista kot v ponudbi Maja pred ogledom. Meni so dali Junija ponudbo za 12kW cc 12,5k€. Brat ima sedaj ponudbo za 12kW cc 15k€.