To lahko ze danes naredis, samo dobi podjetje, ki placuje elektriko po pol evra. Ali pa jo bo po novem letu.Meni so delali Sonce Energija, vse bp. Tudi letnega servisiranja ne zahtevajo za garancijo.
Pa viške lahko prenašaš v naprej v nedolged (preverjeno)... ali jih pa prodaš nekomu.
Jaz bom počakal da bo cena kWh enih 50centov, pa bom potem prodal enih 10MHh viškov in tako skrajšal čas povrnitve investicije za precej let...
Imate pa drag pir.jest.. ravno v postopku prestavljanja prejemnika na Sonce.. žlahti.. obračunsko je 1MW glih en pirčk pa 3 čevapi.. alpa obratn - še ne vem kako se bova spogajala
Upostevaj da je cca 11kw elektratna cenejsa od 10(odvisno od moci panelov, 28 jih mora biti pri SE)Ima kakšen moj alter prijatelj papirje za soglasje za 8-9kw elektrarno ?
hvala!
Kaj ce je proizvajalec in kupec ista oseba(prenos na vikend)dejmo hruske pa jabuka mal ločit..
500€ v kripto - ja to velja, ČE ti sonce NE DELA elektrarne.. če ti jo - je to del njihovega paketa .. to je sedaj pristojbina za proizvajalca
prejemnik - plača 40 € (60 / 80 / 100) pristojbine, ki jo dobi nazaj, če ko gre stran (ok je pretvorjenih v kripto - ampak pustmo to.. ) znesek pristojbine je odvisn od tvoje dosedanje poloznice za elektriko (40€ je za račune do 100€)
ali je model vzdrzen - ne vem.. upam .. če preživijo tole zimo - so cisti zmagovalci
1. Ugibam - rekel bi da gre prenos med “merilnimi mesti”(stevci) in ne med osebamiKaj ce je proizvajalec in kupec ista oseba(prenos na vikend)
Se pravi tistih 500 evrov proizvajalec ne dobi nikdar vec nazaj?
www.vrhunskaemobilnost.si. Porsche Slovenija, ne lizing. Oni samo finacirajo. dosej brezobrestno.Kdo smo mi?
To finto z brezobrestnim financiranjem sem ze videl pri geniju. Sam problem je, da je bila ponudba visja 30% od najugodnejsega ponudnika.www.vrhunskaemobilnost.si. Porsche Slovenija, ne lizing. Oni samo finacirajo. dosej brezobrestno.
11KW elektrarna me bo stala 12.917 € minus EKO sklad cca 1.800 € = 11.117 €Upostevaj da je cca 11kw elektratna cenejsa od 10(odvisno od moci panelov, 28 jih mora biti pri SE)
Zaradi tega ker prideta dva panela na optimizator lahko
Pridobil sem dve ponudbi za elektrarno (GEN-I in Sončni plus), pa med njima ni bilo razlike več kot dobrih 100 €. To je bilo letos v marcu.To finto z brezobrestnim financiranjem sem ze videl pri geniju. Sam problem je, da je bila ponudba visja 30% od najugodnejsega ponudnika.
Koliko panelov? Vec kot 28? Predvidevam da solaredge sistem.11KW elektrarna me bo stala 12.917 € minus EKO sklad cca 1.800 € = 11.117 €
11KW elektrarna me bo stala 12.917 € minus EKO sklad cca 1.800 € = 11.117 €
A ekosklad imaš odobreno subvencijo?11KW elektrarna me bo stala 12.917 € minus EKO sklad cca 1.800 € = 11.117 €
Ce je vlozil preden so ukinili …Kaki ekosklad? Ni več...
Najugodnejsega primerljivega?To finto z brezobrestnim financiranjem sem ze videl pri geniju. Sam problem je, da je bila ponudba visja 30% od najugodnejsega ponudnika.
Velja enako za 8kw in 9kw?Upostevaj da je cca 11kw elektratna cenejsa od 10(odvisno od moci panelov, 28 jih mora biti pri SE)
Zaradi tega ker prideta dva panela na optimizator lahko