In kaj ti delajo?Ko si ravno omenil servis. Koliko pride redno dvoletno servisiranje elektrarne? Izvaja kdo?
Pranje panelov najbrz prinese nekaj % izplena. Sploh ce so polozno montirani.Ko si ravno omenil servis. Koliko pride redno dvoletno servisiranje elektrarne? Izvaja kdo?
Kolikor sem bral naj bi zajemalo pregled s termovizijo in trdnost konstrukcije. Nekaj v tem smislu.In kaj ti delajo?
ce laufa, laufa.
danes 1,1 kWh do sedaj. Prakticno nula, poraba pa 14 kWh.
Meni so maja meseca opravili periodični pregled, ki je na vsake dve leti ,kot je rekla žena , največ so se vrteli okoli razsmernika , (sem bil v službi), po kakšnem tednu sem dobil na mail poročilo , da je vse OK.Samo res, toliko vas ima že te elektrarne, debate o raznih jamstvih in garancijah, pa povsod pogoj servisiranje a nihče ne ve kako je s tem? Torej koliko stane servis, kaj zajema itd...
Odvisno od gostote oblačnosti in padavin.Če si prav razlagam je v oblačnem in deževnem vremenu trenutna proizvodnja 5-10% od neke maksimalne?
Gen-I ima to v ceni obroka 7 letnega kredita.Meni so maja meseca opravili periodični pregled, ki je na vsake dve leti ,kot je rekla žena , največ so se vrteli okoli razsmernika , (sem bil v službi), po kakšnem tednu sem dobil na mail poročilo , da je vse OK.
Pregled je bil brezplačen , vse pa je pri Gen-iju
Ok denimo ob 13.h, ko je sonce najvišje in je max. oblačno in še dežuje. Menda nekaj ustvarja, ali pač?Odvisno od gostote oblačnosti in padavin.
Če si prav razlagam je v oblačnem in deževnem vremenu trenutna proizvodnja 5-10% od neke maksimalne?
Od kdaj je sprememba pri DDV?SE lahko kamot das na gospodarsko poslopje/garazo/nadstrešek, ki se napaja z elektriko preko stevca, kjer je pripeta hisa gor. Torej z istega prikljucka. Tudi pri montazi placas ta mali davek (prej je dolgo casa bil ta veliki, ce ni bila SE na strehi "matične" hiše).