dejva še enkrat...
1) stran Bisola:
lahko tole traja do danes in še dlje, pa gremo še na sodišče pa vmes bisol 9 propade, pa se ustanovi 10...
2) moja stran. požrem svoj zajeb, ker sem pač se odločila za bisol. Če ne zna narediti niti črnih niti 36 komadov v enaki barvi, če že ni črna, se jaz lahko na trepalnice postavim, zame je to že zgubljen denar. potem pa lahko računamo dalje, koliko me to lahko še stane. kot rečeno do danes 1650€ elektrike. Če zamrznem zadnji del plačila - 10%, kar je bilo slabih 1400€, pa ne morem ekoskladu posredovati vseh plačil, za kar bi mi nakazali 2430€, torej sem v minusu nadajnjih 1030€, skupaj že skoraj 2700€.
Koliko moraš biti ubrisan na svoj prav, da forsiraš dalje in se ta znesek še povečuje, če pa ne propadem še jaz, me pa vseeno izvajalec lahko na koncu terja še za tistih 10% s penali vred. pa smo že na 4k€+... brezskrbi, da sem preštudirala opcije...
Zato to usajanje na forumu je verjetno bolj kot nepotrebno. Kot si napisala, odločila si se sama za Bisol. To da nimaš vseh panelov enake barve in za to očitaš nesposobnost Bisolu, je pa nekaj, za kar bi verjtno bilo fajn imet tudi neke argumente. Verjetno jih imaš, ampak jih nam nisi predstavila. Če jih nimaš, potem pa... Sorry, ne igraš poštene igre. Ampak vseeno, izgleda ti paneli delujejo, preveri še tehnične liste, verjetno tudi deluejo v skladu s parametri.
Potem pa me še zmoti tvoja ekonomska računica sedaj, če bi bil to nek pomemben faktor, potem vzameš normalne panele? Ampak vsakemu svoje... Imaš sigurno tudi ti svoj prav.
PS: tudi tvojo šekasti paneli so v temi popolnoma črni